Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων για την Τράπεζα της Ελλάδος

ΑΣΕΠ: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων για την Τράπεζα της Ελλάδος
ΑΣΕΠ: Σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα των επιλαχόντων του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση δέκα θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της σύμφωνα με την από 6η Ιουλίου 2021 ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονταν στην ανωτέρω προκήρυξη.

Σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα των επιλαχόντων του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση δέκα θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της σύμφωνα με την από 6η Ιουλίου 2021 ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονταν στην ανωτέρω προκήρυξη.

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον Α.Μ. υποψηφίου.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις σε νέα προκήρυξη μονίμων

Εντός των επόμενων ημερών ξεκινά μέσω ΑΣΕΠ νέα προκήρυξη για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και αφορά το διαγωνισμό 5Ε/2021 και την πλήρωση 35 θέσεων σε φορείς.

Ποιους φορείς αφορά

  • Πέντε (5) θέσεις, για την κάλυψη αναγκών του Ε.ΚΕ.Β.Ε. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ» – Ν.Π.Ι.Δ.,
  • Είκοσι τέσσερις (24) θέσεις, για την κάλυψη αναγκών του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) – Ν.Π.Δ.Δ.,
  • Έξι (6) θέσεις, για την κάλυψη αναγκών του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (Ε.Ι.ΠΑΣΤΕΡ) – Ν.Π.Ι.Δ. Ποια η προθεσμία

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 24 Αυγούστου ημέρα Τρίτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης

Οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ πρέπει:

Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ – ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε΄ της παρούσας. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια / πεδία των ηλεκτρονικών αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα που απαιτούνται και διαθέτουν. Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια / πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα, έστω και αν υποβληθούν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments