Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 20/08

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 20/08
Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 907.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Μελέκ γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στη Ζουλιντέ και την Τουλάι. Νιώθει ένοχη γιατί ο Βεϊσέλ δολοφονήθηκε από τον άντρα, που την κυνηγάει και τώρα θεωρεί πως πρέπει να μείνει μακριά τους γιατί η ύπαρξη της αποτελεί ρίσκο για τη δική τους ζωή.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι άντρες του Ταρίκ περιμένουν έξω από το σπίτι της Ζουλιντέ την κατάλληλη ευκαιρία για να σκοτώσουν τη Μελέκ. Δεν ξέρουν πως εκείνη έχει φύγει. Η Μελέκ είναι στην έπαυλη δίπλα στην κόρη της. Η Ελίφ ζητάει από τη μητέρα της να κρατήσουν μυστική την αλήθεια γιατί φοβάται, φοβάται τον Ταρίκ και τη Βιλντάν. Η Μελέκ συμφωνεί μαζί της.

Ο Ταρίκ φτάνει στο σπίτι, που θα κρυφτεί μέχρι τη μέρα, που θα φύγει μαζί με τη Ράνα. Η Ματσιντέ ανησυχεί γιατί δεν έχει νέα του Μουσταφά. Η Χουμεϊρά το βρίσκει και αυτή πολύ παράξενο γιατί ο Μουσταφά ήταν πάντα συνεπής. Η Ματσιντέ αναρωτιέται που είναι ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά της λέει πως είχε σε δείπνο με φίλους του. Η Ματσιντέ υποψιάζεται πως η εξαφάνιση του Μουσταφά και η απουσία του Ταρίκ έχουν κάποια σχέση.

Η Ζουλιντέ καλεί τη Μελέκ και μαζί με την Τουλάι της ζητάνε να επιστρέψει σπίτι. Εκείνη εξηγεί πως δεν μπορεί και τις ενημερώνει πως βρίσκεται στην έπαυλη. Η Ζουλιντέ σκέφτεται πως εκεί η Μελέκ είναι ασφαλής. Η Ματσιντέ χαίρεται που βλέπει πως η Μελέκ και η Ελίφ τα πάνε καλά μεταξύ τους. Η Μελέκ θέλει να μάθει γιατί η Ελίφ φοβάται τόσο πολύ. Η μικρή υπόσχεται να τα εξηγήσει όλα στη μητέρα της αλλά της ζητάει να κρατήσουν το μυστικό τους λίγο ακόμα.

Όταν η Βιλντάν κοιμάται, η Ελίφ πηγαίνει στο δωμάτιο της μητέρας της. Είναι δύσκολο και για τις δύο να κρατήσουν το μυστικό τους αλλά παρά την ηλικία της, η Ελίφ καταλαβαίνει τους κινδύνους που διατρέχουν. Η Ελίφ λέει στη μητέρα της όσα ξέρει για τον Ταρίκ και τη Βιλντάν. Της λέει πως στην πραγματικότητα η Βιλντάν δεν είναι κακιά αλλά ο Ταρίκ είναι πολύ κακός άνθρωπος.

Το επόμενο πρωί η Ματσιντέ ρωτάει τη Χουμεϊρά που είναι ο Ταρίκ. Εκείνη της απαντάει πως ήρθε αργά το βράδυ και έφυγε νωρίς το πρωί αλλά η Ματσιντέ ξέρει πως της λέει ψέματα. Η Ματσιντέ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της πως η ταυτόχρονη εξαφάνιση του Μουσταφά και του Ταρίκ δεν είναι τυχαία.

Η Μελέκ προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να θέλει ο Ταρίκ από την Ελίφ. Η Ματσιντέ βλέπει το κλειδί του χρηματοκιβωτίου στην κλειδαριά και ανακαλύπτει πως λείπουν χρήματα. Η Μελέκ βλέπει τη φωτογραφία της Χουμεϊρά με τον Ταρίκ και συνειδητοποιεί πως αυτός είναι ο άντρας, που την κυνηγάει…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει, η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments