Τεχνολογία

Google: Αποσύρει τα Pixel 4A 5G και Pixel 5 πριν από την κυκλοφορία του Pixel 6

Google: Αποσύρει τα Pixel 4A 5G και Pixel 5 πριν από την κυκλοφορία του Pixel 6
Google: Η εταιρία φέρεται να είπε ότι αναμένει το Google Store στις ΗΠΑ να πουλήσει τα τελευταία Pixel 4a (5G) και Pixel 5 τις επόμενες εβδομάδες.

Μετά την κυκλοφορία του Pixel 5a (5G), η Google δήλωσε πρόσφατα ότι διακόπτει την κυκλοφορία άλλων δύο συσκευών Pixel: το Pixel 4A 5G και το Pixel 5. Σύμφωνα με το The Verge, τα δύο μοντέλα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google προς το παρόν είναι εξαντλημένα και εικάζεται ότι το υπόλοιπο απόθεμα σε άλλους λιανοπωλητές πιθανότατα δεν θα διαρκέσει πολύ.

Ο εκπρόσωπος της Google ανέφερε: «Με τις τρέχουσες προβλέψεις μας, αναμένουμε ότι το Google Store στις ΗΠΑ θα πουλήσει το P ixel 4a (5G) και το Pixel 5 τις επόμενες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Pixel 5a (5G). Αυτά τα προϊόντα θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα μέσω ορισμένων συνεργατών μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων».

Η απόφαση για διακοπή του Pixel 4a 5G έχει νόημα αφού η εταιρεία παρουσίασε τον διάδοχο του μοντέλου – Pixel 5a 5G, αλλά η εταιρεία δεν έχει ακόμη λανσάρει τον διάδοχο του Pixel 5, το οποίο η εταιρεία έχει διακόψει πολύ πριν από την άφιξη του Pixel 6 το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της Google, η εταιρεία είχε επίσης διακόψει τα Pixel 4 και 4 XL λιγότερο από ένα χρόνο μετά την παρουσίασή τους. Περιέργως, ούτε το Pixel 5 ούτε το Pixel 4A παραδόθηκαν στην Ινδία.

Το Pixel 5A θα είναι διαθέσιμο μόνο για καταναλωτές στην Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Google αποκάλυψε επίσης πρόσφατα ότι θα αποστείλει τα επερχόμενα κορυφαία smartphone της, το Pixel 6 και το Pixel 6 Pro, χωρίς φορτιστή στο κουτί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments