Lifestyle

Σαρλίζ Θερόν: Βόλτες στα σοκάκια της Ύδρας

Σαρλίζ Θερόν: Βόλτες στα σοκάκια της Ύδρας
Σαρλίζ Θερόν: Διακοπών συνέχεια στα ελληνικά νησιά για την χολιγουντιανή σταρ.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η Σαρλίζ Θερόν βρίσκεται στη χώρα μας και απολαμβάνει τα όμορφα τοπία των ελληνικών νησιών. Μετά τις Κυκλάδες, όπου πέρασε όμορφες στιγμές στη Μύκονο και την Πάρο, η πανέμορφη ηθοποιός επισκέφθηκε οικογενειακώς την Ύδρα.

Εκεί ο φωτογραφικός φακός την… συνέλαβε να κάνει βόλτες στα σοκάκια του νησιού με τη μητέρα της, Γκέρτα και τις δύο κόρες της. Μάλιστα η ίδια ιδιαίτερα ευχάριστη και χαμογελαστή έβγαλε φωτογραφίες με τους περαστικούς.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε στην κυκλαδίτικη θάλασσα τα 46α γενέθλιά της με τους αγαπημένους της φίλους πάνω σε πολυτελές σκάφος. Η παρέα της στη συνέχεια γευμάτισε σε εστιατόριο του νησιού. Λίγες μέρες πριν, η ηθοποιός γιόρτασε και τα γενέθλιά της πάνω στο πολυτελές της σκάφος, με ένα θεματικό πάρτι. Μάλιστα έκανε και την ανάλογη ανάρτηση στο Instagram προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές του.

H βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός του Χόλιγουντ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram για να ενημερώσει τους 6.6 εκατομμύρια θαυμαστές της για την έκπληξη που της έκαναν οι φίλοι της για τα γενέθλιά της. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την χαμογελαστή και ανέμελη Σαρλίζ Θερόν να απολαμβάνει το κρασί της στο κατάστρωμα του σκάφους της και στη δεύτερη να χαμογελά αγκαλιά με τους αγαπημένους της.

Η Σαρλίζ Θερόν γεννήθηκε στη Ν. Αφρική και κατέκτησε τον πλανήτη με την ομορφιά και το υποκριτικό της ταλέντο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments