Video

Spiderman No Way Home: Τα social media πρόδωσαν το τρέιλερ για τη νέα ταινία

Spiderman No Way Home: Τα social media πρόδωσαν το τρέιλερ για τη νέα ταινία
Spiderman No Way Home: Τα social media «άναψαν φωτιές» στην εταιρεία παραγωγής της νέας ταινίας, μετά τη διαρροή του πρώτου επίσημο τρέιλερ.

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Spiderman, No Away Home, διέρρευσε κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στα social media και «’άναψε φωτιές» στο Χόλγουντ, αναγκάζοντας την εταιρία παραγωγής να το κυκλοφορήσει πρόωρα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο διέρρευσε στα social media το τρέιλερ του Spiderman: No Way Home, γεγονός που προκάλεσε φρενίτιδα μεταξύ των φανατικών του υπερήρωα και πονοκέφαλο στους υπεύθυνους της παραγωγής της ταινίας που έσπευσαν αρχικά, να το αποσύρουν από κάθε ανάρτηση που το περιελάμβανε.

Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, αφού το κακό είχε γίνει, η Sony αποφάσισε να δώσει επίσημα το trailer στον αέρα, με το ντόρο γύρω από την ταινία να εκτοξεύει τα views σε περισσότερα από 24 εκατομμύρια σε λίγες μόνο ώρες.

Spiderman No Way Home: Λίγα λόγια για ταινία

Η τρίτη ταινία με τον Τομ Χόλαντ πίσω από τη μάσκα του Spiderman αναμένεται στους κινηματογράφους εκεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα και σε αυτή, ένα αναπάντεχο γεγονός «ανακατεύει» τα παράλληλα σύμπαντα και την κανονική αλληλουχία του χρόνου, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος αράχνη να έρχεται αντιμέτωπος με όσους σούπερ κακούς έχουμε δει ως σήμερα στη μεγάλη οθόνη.

Ούτε ο Shang-Chi, ο άρχων του κουνγκ-φου, ούτε οι Eternals της Κλόε Ζάο. Η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel μέσα στη χρονιά κι εκείνη που θέτει επί της ουσίας τα θεμέλια για την επόμενη φάση του franchise είναι το Spiderman:No Way Home, το αρκετά γενναιόδωρο trailer του οποίου μόλις κυκλοφόρησε.

Το προηγούμενο Spiderman τελειώνει με τον Τζ. Κ.Σίμονς να επιστρέφει στον ρόλο του δημοσιογράφου Τζόνα Τζέιμσον και να ανακοινώνει σε όλο τον πλανήτη την πραγματική ταυτότητα του Ανθρώπου-Αράχνη. Με όλο τον κόσμο να γνωρίζει την ταυτότητα του και τη Δικαιοσύνη να τον κυνηγά, ο Πίτερ Πάρκερ βλέπει τη ζωή του να γίνεται κόλαση κι έτσι απευθύνεται σε έναν άλλο Avenger, τον Doctor Strange του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, και του ζητά να κάνει ένα ξόρκι ώστε να ξεχάσουν όλοι ότι είναι ο Σπάιντερμαν. Μόνο που το ξόρκι πηγαίνει στραβά, ανοίγει την πύλη σε άλλες διαστάσεις και εισάγει στο διευρυμένο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel την έννοια του πολυσύμπαντος.

Στο τέλος του τρέιλερ βλέπουμε τον Δρ. Οκτάπους του Άλφρεντ Μολίνα από το Σπάιντερμαν 2 του Σαμ Ρέιμι. Επισήμως συμμετέχουν στην ταινία ο Γουιλεμ Νταφό του πρώτου Σπάιντερμαν, αλλά και ο Τζέιμι Φοξ από το Amazing Spiderman 2. To όχι καλά κρυμμένο μυστικό είναι ότι στην ταινία θα δούμε στο πλευρό του Τομ Χόλαντ τον Σπάιντερμαν του Τόμπι Μαγκουάιρ κι εκείνον του Άντριου Γκάρφιλντ. Η Marvel δεν επιβεβαιώνει, οι φαν ψάχνουν μανιωδώς στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις (μάλλον αληθινές) φήμες, η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις 17 Δεκεμβρίου, όταν η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments