Ειδήσεις

Survivor: Αυτός ήταν ο αγαπημένος Έλληνας παίκτης του Ατζούν

Survivor: Αυτός ήταν ο αγαπημένος Έλληνας παίκτης του Ατζούν
Survivor: Τα stories μιλούν από μόνα τους.

Στις αρχές Ιουλίου, όταν ολοκληρώθηκε το φετινό Survivor στον ΣΚΑΙ, ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι και του επάθλου. Ο Σάκης συνεχίζει να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η ζωή συνεχίζεται με καλοκαιρινές διακοπές, όσο ακόμα συνεχίζεται το καλοκαίρι. Survivor

Ο παραγωγός άλλωστε του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, είχε παραδεχτεί πως η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη στην Ελλάδα για το ριάλιτι επιβίωσης και είχε ποζάρει μαζί με τον νικητή Κατσούλη σε ένα σταθερό ποστ στον λογαριασμό του στο Instagram.

Survivor: Αντζούν και Μπόγδανος μαζί στην Τουρκία

Έλα όμως που ο Ατζούν δεν συμπάθησε μοναχά τον Σάκη αλλά και ο φιναλίστ του τελικού Ηλίας Μπόγδανος μπήκε στην καρδιά του. Όπως αναφέρει το queen.gr ο Ηλίας που τις ημέρες αυτές απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης παρέα με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, φαίνεται πως παραμένει αγαπημένος πρώην παίκτης του Survivor για τον Αντζούν ο οποίος όχι μόνο τον φιλοξένησε στην Αλάτσα, περιοχή της Σμύρνης στην Τουρκία αλλά έκανε και το σχετικό στόρι στο Instagram.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ηλίας βρέθηκε στο σκάφος του Αντζούν στην Ελλάδα, οργώνοντας τις ελληνικές θάλασσες και ο Μπόγδανος έκανε και μια παράξενη αφιέρωση στον Τούρκο παραγωγό. Ο μουσικός και τραγουδιστής αφιέρωσε μια βουτιά στον Ιλιτζαλί. Μήπως το μέλλον του Ηλία θα είναι σε κάποια παραγωγή του Αντζούν; 

Survivor: Ας θυμηθούμε το μεγάλο τελικό

Μεγάλος νικητής του φετινού SURVIVOR αναδείχθηκε δια στόματος Γιώργο Λιανού στη 01:22 τα ξημερώματα (6/7), ο Σάκης Κατσούλης. Το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ στήριξε τον Σάκη Κατσούλη με τη θετική του ψήφο και του χάρισε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά και τον τίτλο, με αντίπαλο τον επίσης τρομερό παίκτη, Ηλία Μπόγδανο.

Το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ τον στήριξε με τη θετική του ψήφο και του χάρισε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά και τον τίτλο, με αντίπαλο τον Ηλία Μπόγδανο. Να σημειωθεί πως η μάχη των ψήφων ήταν στήθος με στήθος μέχρι τη τελευταία στιγμή.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε. Είπε ότι μέσα από το Survivor δημιουργήθηκε μια οικογένεια (εννοώντας τον Ντάφι και τη Μαριαλένα). «Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα μαστε μαζί ή όχι, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου», είπε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τη καρδιά μου. Μακάρι να υπήρξε ένα μαγικό κουμπί να το πατήσουμε και να βρεθούμε στα σπίτια του κόσμου και να τον αγκαλιάσουμε για την αγάπη που μας έδειξε. Αλλά υπάρχει ένα μαγαζί στο περιστέρι, όπου μπορεί να έρθει ο καθένας να βγάλω φωτογραφίες να τους πάρω μια αγκαλιά αλλά και να ακούσω και τα κακά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments