Θέσεις Εργασίας

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλλιθέας: Θέσεις εργασίας για καθηγητές χορού

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλλιθέας: Θέσεις εργασίας για καθηγητές χορού
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλλιθέας: Θέσεις εργασίας για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθιοι), συνολικά τριών ατόμων για την κάλυψη των αναγκών εκπαίδευσης των Σχολών Χορού προωθεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλλιθέας.

Θέσεις εργασίας για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθιοι), συνολικά τριών ατόμων για την κάλυψη των αναγκών εκπαίδευσης των Σχολών Χορού προωθεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλλιθέας.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • Τ.Ε. Καθηγητών Χορού Κλασσικό Μπαλέτο (Σύστημα Vaganova)

Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν οχτάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 13 Σεπτεμβρίου 2021.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση η οποία πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από τα εξής δικαιολογητικά :

  • 1. Ευκρινή φωτοαντίγραφα των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημόσιων έγγραφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας,
  • 2. Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνει ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής καθ ότι δεν έχει κώλυμα ή επιλογής στους φορείς του δημόσιου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα του άρθρου 14 παρ.1 του ν. 2190/1994 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ. 1 του ν.3812/2009 στους οποίους έχει απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή διάρκειας δύο (02) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών, καθώς και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη) κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του. Η εν λόγω υπεύθυνη δήλωση απαιτείται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υφίσταται κώλυμα πρόσληψης λόγω υπέρβασης της οκτάμηνης απασχόλησης.
  • 3. Για τον υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια, ο οποίος πρέπει να αποδείξει ότι γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της επιδιωκόμενης ειδικότητας, Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (ν.2413/1996 άρθρο 10 παρ. 1).
  • 4. Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλο σπουδών, στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός, η ημερομηνία και το έτος κτήσης του.
  • 5. Βεβαιώσεις απόδειξης εμπειρίας α) Για τους μισθωτούς του Δημόσιου τομέα: Όταν η εργασία έχει παρασχεθεί σε υπηρεσίες του Δημοσίου , σε Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α. 1ου και 2ου βαθμού , σε Ν.Π.Ι.Δ. του Δημοσίου τομέα της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190 /1994 όπως ισχύει ή σε φορείς της παρ. 3 του άρθρου 1 του Ν. 2597/1997 απαιτείται μόνο βεβαίωση του αντιστοίχου φορέα ,από την οποία να προκύπτει το είδος εργασίας το οποίο παρασχέθηκε και η χρονική διάρκεια της παροχής της. β) ) Για τους μισθωτούς του Ιδιωτικού τομέα: Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης (αντίγραφο καρτέλας ενσήμων ή των τριμηνιαίων αποσπασμάτων λογαριασμού ασφάλισης 1 έτος = 300 ένσημα). Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνεται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο. Βεβαίωση εργοδοτών για το είδος της εργασίας του υποψηφίου. Αν δεν υποβληθούν τα παραπάνω δικαιολογητικά των γενικών και ειδικών τυπικών προσόντων ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται.
  • 6. Βιογραφικό Σημείωμα.
  • 7. Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments