Video

Σοφία Δανέζη: «Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με είχε μπλοκάρει στο Instagram πριν μπούμε στο Big Brother»

Σοφία Δανέζη: «Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με είχε μπλοκάρει στο Instagram πριν μπούμε στο Big Brother»
«Είχε μπει μελετημένη, είχε ψάξει για εμένα, εγώ δεν την ήξερα», τονίζει.

Για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά αλλά και για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε η Σοφία Δανέζη. Η φιναλίστ του περσινού Big Brother φιλοξενήθηκε από την κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» και σχολίασε τα… καυτά θέματα που έχουν απασχολήσει το κοινό.

«Με τον Δημήτρη Κεχαγιά ήρθαμε πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι. Δεν μιλάμε πλέον. Ξέρεις τι γίνεται; Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου κι εσύ στη δική τους για ένα χρονικό διάστημα. Με τον Δημήτρη είχα βρει το άλλο μου μισό μέσα στο σπίτι. Βγαίνοντας από το σπίτι, ο καθένας έχει τις παρέες του, την οικογένειά του… Στην αρχή κάναμε παρέα, μετά δεν ταίριαξαν τα πράγματα», εξομολογείται η Σοφία Δανέζη.

«Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε μελετημένη, Ήμουν η πρώτη παίκτρια που έγινε γνωστό ότι θα έμπαινα στο Big Brother. Γνωρίζοντας ότι θα μπεις εσύ, δεν θα ψάξεις να βρεις ποια είναι η Σοφία Δανέζη; Όταν μπήκα στο ξενοδοχείο είδα την κοπέλα, δεν ήξερα ποια είναι. Ρώτησα ποια είναι, μπήκα να την ψάξω στο δικό μου Instagram και με είχε μπλοκάρει. Ήμουν από πριν μπλοκ. Τώρα με έχει ξεμπλοκάρει», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments