Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [30/08/21/

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [30/08/21/
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό παρέχει την ώθηση την οποία χρειάζονται τα ζώδια για να ενεργοποιηθούν.

Κριός 

Ο έρωτας σήμερα συνδέεται με την καριέρα ή την επαγγελματική σας ζωή. Ίσως εργάζεστε μαζί με το αντικείμενο του πόθου σας ή ο/η αγαπημένος/η σας σχετίζεται με αυτό που κάνετε για να ζήσετε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι και οι δύο χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι. Απομακρυνθείτε για λίγο από τον αγώνα για την επιτυχία και απολαύστε ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε θέση να αισθανθείτε ασφαλείς και χαλαροί στην σχέση σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να εμβαθύνετε και να εδραιώσετε τον δεσμό σας.  Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορεί να σχετίζεται με την δουλειά σας, είτε να πηγαίνετε στο ίδιο κέντρο γιόγκα μαζί. Εσείς οι δύο θα έχετε πολλά να συζητήσετε.

Δίδυμος

Σήμερα ενδέχεται να συναντήσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή σε μια διαδικτυακή συνάντηση, που μπορεί να αφορά τα οικονομικά σας ή μια εξαγορά για λογαριασμό της εταιρείας που εργάζεστε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι, παρόλο που η συζήτηση θα είναι έντονη, τα πηγαίνετε πολύ καλά μαζί. Το πιθανότερο είναι ότι αργότερα θα θελήσετε να κάνετε μια πιο προσωπική συζήτηση, συνοδεία δείπνου. Αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή πολλών υπέροχων βραδιών.

Καρκίνος

Οι δυνατότητες να γνωρίσετε κάποιον/α που σας χαλαρώνει και σας ηρεμεί είναι μεγάλες σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί εκεί που δεν το περιμένετε, κατά προτίμηση με την συνοδεία ενός καλού κρασιού. Άλλα μέρη που μπορεί να βρείτε τον έρωτα, είναι κατά τη διάρκεια διαδικτυακών πνευματικών συζητήσεων ή σε ομάδες στις οποίες συμμετέχετε.

svg%3E

Λέων

Σήμερα σας δίνεται μια υπέροχη ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Ίσως κατά το παρελθόν να σας φαινόταν μυστηριώδης και κρυψίνους και δεν μπορούσατε να καταλάβετε τα κίνητρά του/της ή τα πραγματικά του/της συναισθήματα για εσάς. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε την αλήθεια.

Παρθένος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε τη σχέση σας με έναν υπέροχο τρόπο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να πείτε σε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει πώς νιώθετε. Αφήστε τη σχέση σας να μπει σε έναν χαλαρό ρυθμό, που απολαμβάνετε και οι δύο. Αυτό θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε πραγματικά ο ένας τον άλλον σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να επιβραδύνετε λίγο τους ρυθμούς σας σε μια στενή διαπροσωπική σας σχέση. Δεν πρέπει να βιάζεστε, αλλά να επιτρέψετε όλα να ξεδιπλωθούν με τον δικό τους τρόπο και χρόνο. Εάν υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί με τον/την σύντροφό σας, απλώς απολαύστε αυτή την αίσθηση οικειότητας.

Σκορπιός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει ζεστασιά και τρυφερότητα και σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς νιώθοντας την παρουσία του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες αποτελούν παρελθόν και είστε διατεθειμένοι να ακούσετε τι έχει να πει ο άλλος για τη σχέση, τη ζωή, τα πάντα. Απλά απολαύστε αυτό το τρυφερό συναίσθημα της συντροφικότητας. svg%3E

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να βρείτε την ατμόσφαιρα κάπως βαρετή. Σας αρέσει η λάμψη και η αίσθηση ότι είστε στο κέντρο της προσοχής. Υπάρχει σίγουρα μια καλή ενέργεια ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα παθιασμένη. Αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε ο ένας τον άλλον. Η σχέση σας θα ωφεληθεί πολύ.

Αιγόκερως

Εάν τον τελευταίο καιρό περάσατε μια δύσκολη φάση στην σχέση σας, η σημερινή είναι η ιδανική μέρα για να ακούσετε τι έχει να πει ο ένας τον άλλον και να επανορθώσετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε κοινές δραστηριότητες. Η ζωή είναι ωραία.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει ειρήνη και αρμονία στην μέρα σας. Αφιερώστε χρόνο σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όσο είναι δυνατόν. Υπάρχει μια χαλαρή ατμόσφαιρα που σας επιτρέπει να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί. Εάν είστε αδέσμευτοι, οι ευκαιρίες να γνωρίσετε το κατάλληλο άτομο μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια μιας πνευματικής δραστηριότητας, όπως για παράδειγμα μιας συνεδρίας διαλογισμού.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να επανορθώσετε στον/στην αγαπημένο/η σας μετά από μια δύσκολη περίοδο. Αν ψάχνετε για σχέση, να ξέρετε ότι έχετε ζήτηση. Οι άλλοι εκτιμούν τον ανεπιτήδευτο χαρακτήρα σας και φαίνεται να διαισθάνονται ότι κάτω από αυτό το ήρεμο εξωτερικό βρίσκεται ένα ηφαίστειο που σιγοκαίει. Το κλειδί για την επιτυχία είναι να αφιερώσετε χρόνο στους ανθρώπους γύρω σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments