Τεχνολογία

Windows 11: Εγκαταστήστε τα παντού με ISO

Windows 11: Εγκαταστήστε τα παντού με ISO
Windows 11: Η Microsoft ανακοίνωσε πως τα Windows 11 δεν θα μπορούν να μπουν σε συστήματα με Intel 7ης γενιάς και AMD Zen. Όμως τα αρχεία ISO δίνουν τη λύση!

Παρά το γεγονός πως τα νέα Windows 11 δεν θα μπορούν να «τρέξουν» σε συστήματα με Intel 7ης γενιάς και AMD Zen, πληροφορίες αναφέρουν πως η χρήση αρχείων ISO έρχεται να δώσει την πολυπόθητη λύση! Δείτε παρακάτω στο άρθρο που ακολουθεί πως θα συμβεί αυτό.

Windows 11: Χρησιμοποιείστε ISO για να εγκαταστήσετε το νέο λειτουργικό σε παλαιότερες συσκευές

Η διαδικασία αναβάθμισης ενός υπολογιστή σε Windows 11 είναι εύκολη υπόθεση για τα συμβατά PC, αλλά θα απαιτεί λίγο περισσότερο κόπο σε παλαιότερα συστήματα. Πρακτικά, όσοι υπολογιστές τρέχουν σήμερα Windows 10, θα μπορούν με κάποιες προϋποθέσεις να πάρουν το νέο λειτουργικό σύστημα.

Για να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι και αφού σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Microsoft τα Windows 11 δεν θα μπορούν να μπουν σε συστήματα με Intel 7ης γενιάς και AMD Zen, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι με τη χρήση ενός αρχείου ISO θα μπορούν και οι παλαιότεροι υπολογιστές να δεχτούν τα Windows 11. Απλώς, η διαδικασία δεν θα γίνεται μέσω του Windows Update.

Η χρήση του ISO δεν είναι κάτι δύσκολο για κάποιον που έχει μια σχέση με την τεχνολογία, αλλά μπορεί να φανεί ως μπέρδεμα για τον αδαή χρήστη.

Σε κάθε περίπτωση θα είναι εφικτό να ακολουθήσει κανείς μερικά απλά βήματα και να αποκτήσει τα Windows 11 με τη χρήση ενός αρχείου ISO.

H Microsoft θα ανανεώσει την εφαρμογή PC Health για να μπορεί να βλέπει κανείς με ευκολία εάν μπορεί τελικά το σύστημά του να πάρει τα νέα Windows, ενώ σημείωσε ότι τα Windows 10 θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται κανονικά μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου 2025.

Windows 11: Αυτό είναι το νέο λογισμικό

Η εταιρία παρουσίασε το νέο λογισμικό.

Τα Windows 11 είναι η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft και συνοδεύεται από μια ολοκαίνουργια σχεδίαση και ορισμένες ενημερωμένες δυνατότητες.

Τα Windows 11 διαθέτουν βελτιωμένη νέα σχεδίαση, με παστέλ χρώματα και στρογγυλεμένες γωνίες, και συνολικά μια πιο εμφάνιση που μοιάζει περισσότερο με Mac.

Το μενού των Windows έχει μετακινηθεί από το κάτω αριστερό μέρος της οθόνης στη μέση, με εικονίδια εφαρμογών τοποθετημένα στο κέντρο δίπλα του. Θα βρείτε επίσης widget που σας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον καιρό, τα αποθέματα, τις ειδήσεις και πολλά άλλα. Για πρώτη φορά, οι εφαρμογές Android θα εκτελούνται εγγενώς στα Windows, μέσω του καταστήματος εφαρμογών του Amazon.

Το νέο σύστημα περιλαμβάνει επίσης μια δυνατότητα που ονομάζεται Snap Groups – συλλογές των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα, οι βρίσκονται στη γραμμή εργασιών, και μπορούν να εμφανιστούν ή να ελαχιστοποιηθούν για ευκολότερη εναλλαγή εργασιών. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές με τρόπο που μοιάζει περισσότερο με Mac, με εναλλαγή μεταξύ πολλών επιτραπέζιων υπολογιστών ταυτόχρονα για προσωπική. Το Microsoft Teams θα ενσωματωθεί επίσης απευθείας στα Windows 11, και θα γίνει μια εφαρμογή συνομιλίας FaceTime.

Τα Windows 11 σηματοδοτούν την πρώτη σημαντική ενημέρωση στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft από την έναρξη των Windows 10 το 2015. Οι φήμες για έναν σημαντικό επανασχεδιασμό των Windows κυκλοφορούν τον τελευταίο χρόνο.

Στο συνέδριο προγραμματιστών Microsoft Build στις 25 Μαΐου, ο Διευθύνων Σύμβουλος Satya Nadella δήλωσε ότι η Microsoft σχεδιάζει «μία από τις πιο σημαντικές ενημερώσεις των Windows της τελευταίας δεκαετίας», επιβεβαιώνοντας ότι μια σημαντική αλλαγή ήταν στον ορίζοντα για τους  1,3 δισεκατομμύρια χρήστες του λειτουργικού συστήματος στο 2021.

Στα μέσα Ιουνίου, η Microsoft ανακοίνωσε αθόρυβα ότι θα τερματίσει την υποστήριξη για τα Windows 10 το 2025, καθώς διαρρέουν εικόνες των Windows 11.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments