Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [01/09/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [01/09/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου.

Κριός

Αν εμφανιστεί μια ρομαντική πρόκληση στο δεσμό σου, πίστεψε πως έχεις την ικανότητα να την προσεγγίσεις περισσότερο ρεαλιστικά. Είναι απίθανο όμως να την αντιμετωπίσεις, αν δεν βγεις από τη ζώνη άνεσης της σχέσης σου. Ό, τι προκύψει, να θυμάσαι πως είναι διαχειρίσιμο και προσωρινό. Θα τα καταφέρεις.

Ταύρος

Θα αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να κάνεις συνεχείς προσπάθειες για να αντιμετωπίσεις τα ερωτικά σου με συγκεκριμένο τρόπο. Μπορεί όμως να μην έχεις συνειδητοποιήσει, πόσο κοντά είσαι στο να αποκτήσεις αυτό – ή ενδεχομένως αυτόν – που θέλεις. Οι προσπάθειες που καταβάλεις στο όνομα της αγάπης φέρνουν αλλαγές…. γι’ αυτό οι συνθήκες μπορεί να είναι αβέβαιες. Έτσι, πάρε μια βαθιά ανάσα, συνέχισε… και πάνω απ’ όλα να έχεις πίστη!

Δίδυμος

Να είσαι δεκτική και ευέλικτη αν το ένστικτό σου, λέει πως κάτι στην ερωτική σου ζωή, έχει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει. Οι ρομαντικές σου συνθήκες μπορεί να είναι ασταθείς και ίσως αντιμετωπίσεις μία ή δύο αποτυχίες πριν από την επιτυχία. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεσαι σε ένα εμπνευσμένο ρομαντικό μονοπάτι τώρα… που υπόσχεται να σε οδηγήσει εκεί που θέλεις.

Καρκίνος

Αν ο αγαπημένος σου δεν υποστηρίζει κάτι που είναι σημαντικό για σένα, μην χάσεις την πίστη σου. Αντιθέτως, συνέχισε να κάνεις μια γνήσια προσπάθεια γι’ αυτό που ξέρεις πως θα σου φέρει την ευτυχία ακόμη κι αν ο σύντροφός σου, δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θέλεις να πετύχεις. Είναι η πίστη σου σε κάτι που θα φέρει ένα εμπνευσμένο αποτέλεσμα που το αντικείμενο του πόθου σου, δεν θα μπορέσει να αγνοήσει.

Λέων

Θα νιώσεις πως το σωστό είναι να κάνεις τα στραβά μάτια ή να μην αφήσεις να σε αγγίξει κάτι που λέει ή κάνει ο εραστής σου. Αυτή είναι ενδεχομένως η σωστή στάση και προσέγγιση ειδικά να προσπαθείς σκόπιμα να μην δημιουργήσεις μια δραματική κατάσταση. Φυσικά, δεν είσαι υποχρεωμένη να ξεχάσεις αυτό που ειπώθηκε ή έγινε. Αλλά μπορεί να μην χρειάζεται όλη αυτή τη φασαρία που μπορεί να δημιουργηθεί.

Παρθένος

Ακόμα κι αν η καρδιά σου σε προτρέπει να κάνεις ένα τολμηρό βήμα στην ερωτική σου ζωή, πιστεύεις πως κάθε αίσθηση επιφυλακτικότητας, είναι δικαιολογημένη. Όμως δεν πρέπει να χάσεις την πίστη σου και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να επηρεαστεί έντονα από αμφιβολίες ή αρνητικότητα. Αντ’ αυτού, άφησε ένα κύμα δικαιολογημένης θετικότητας να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου! Μια γλυκιά διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, οπότε μην αφήσεις κάτι τόσο ασήμαντο όσο οι αμφιβολίες, να σου αποσπάσουν την προσοχή.

Ζυγός

Αν μια εμπνευσμένη ιδέα έχει εξασθενίσει, διατήρησε τη φλόγα αναμμένη. Μην αφήνεις την πίστη και το θάρρος σου να μειωθούν σε σημείο που να μην κάνεις ένα καθησυχαστικό και συναρπαστικό βήμα στα ερωτικά σου. Θετική πρόοδος…. σημαίνει να παραμερίσεις την απαισιοδοξία ή τις αμφιβολίες και να πιστέψεις πως ό, τι σε ενθουσιάζει γίνεται για όλους τους σωστούς κι έγκυρους λόγους.

Σκορπιός

Παρόλο που η προσπάθεια για περισσότερη συναισθηματική και σωματική οικειότητα πιθανότατα δεν θα πήγαινε στραβά, θα αισθανθείς τι χρειάζεται προσεκτική αντιμετώπιση με το ένα ή και τα δύο. Μπορεί να μην θέλεις να κάνεις μια κίνηση και μετά να νιώσεις ηλίθια γι’ αυτή. Ίσως επίσης να πιστεύεις πως ο εραστής σου θα νιώσει υποχρεωμένος να είναι πιο οικείος μαζί σου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, χρειάζονται κάποιες απαντήσεις! Πράγμα που σημαίνει, ότι πρέπει να γίνουν μερικές βασικές ερωτήσεις.

Τοξότης

Είτε είσαι καλλιτέχνης είτε όχι, μια δημιουργική διέξοδος θα είναι πολύ βοηθητική τώρα. Μπορεί να γράψεις ένα ερωτικό γράμμα, ένα τραγούδι, ή να ασχοληθείς με τη ζωγραφική. Ξέρεις τι θα μπορούσες να κάνεις για να αγγίξεις την καρδιά κάποιου, συνδυάζοντας τις παθιασμένες σου επιθυμίες με τη φαντασία σου! Ό, τι κι αν κάνεις, μην αφήσεις αυτή την σημαντική ευκαιρία να σε προσπεράσει.

Αιγόκερως

Η δημιουργική ενέργεια είναι άφθονα διαθέσιμη και μπορείς να είσαι βέβαιη ότι αυτή η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Αν είσαι σε σχέση, θα ανακαλύψεις πως η περιέργεια του αγαπημένου σου, είναι τόσο συντριπτική όσο και ενδιαφέρουσα. Όμως είτε είσαι σόλο είτε μιλάς με κάποιον, ένας κόσμος ρομαντικής ονειροπόλησης είναι αυτός… που κάποιος ιδιαίτερος θέλει να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις – ή να ενωθείς μαζί του – τώρα.

Υδροχόος

Αν αντιμετωπίζεις δοκιμασίες, προκλήσεις, αμφιβολίες ή ανασφάλειες τώρα, κάποιο κοντινό σου άτομο, μπορεί να είναι ο τέλειος πυλώνας υποστήριξης. Αν αυτό το άτομο είναι ο εραστής σου, είναι λογικό να του αποκαλύψεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Φαίνεται ότι έχεις κάποιον στον κόσμο σου πρόθυμο να ακούσει με ανοιχτό μυαλό, καρδιά και να σου προσφέρει την υποστήριξη ή τον ώμο που χρειάζεσαι. Μην διστάσεις λοιπόν να το ζητήσεις ή να το αποδεχτείς.

Ιχθύς

Θα σου φανεί δελεαστικό να αναβάλλεις για το μέλλον, αυτό που ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις σήμερα αναφορικά με ένα ρομαντικό θέμα. Ωστόσο, έχεις διαθέσιμα μαθήματα αγάπης, οπότε κάνε αυτό που πρέπει με τον τρόπο που μπορείς. Αν η εμπιστοσύνη είναι ένα ζήτημα, εμπιστεύσου την καρδιά σου γιατί υποστηρίζει πάντα το «σωστό» – κι αυτό πρέπει να γίνει τώρα. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments