Lifestyle

Snik: Solo νυχτοπερπατήματα στα στενά της Μυκόνου

Snik: Solo νυχτοπερπατήματα στα στενά της Μυκόνου
Snik: Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορούν διάφορες φήμες αναφορικά με το αν το πρώην ζευγάρι πέτυχε στην προσπάθεια επανασύνδεσής του.

Από ότι φαίνεται, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια και ο Snik αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους!

Οι δυο τους στα μέσα του καλοκαιριού και συγκεκριμένα την ημέρα της γιορτής εκείνης, αποφάσισαν μετά από τέσσερις μήνες χωρισμού να κάνουν προσπάθεια επανασύνδεσης!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνων των ημερών η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik δεν βιάζονταν να πάρουν οριστικές αποφάσεις και έδιναν χρόνο ο ένας στον άλλον για να βεβαιωθούν για τα αισθήματά τους.

Όπως περιέγραφαν εκείνες τις μέρες τα ρεπορτάζ, ανήμερα της γιορτής του Προφήτη Ηλία, η Ηλιάνα που γιόρταζε, βρισκόταν ήδη στη Μύκονο ενώ ο τράπερ επισκέφτηκε το Νησί των Ανέμων όπου πέρασαν μαζί υπέροχες στιγμές!

Η πρώτη μυστική συνάντησή τους έγινε στο εστιατόριο του Νασρέτ γύρω στις 10:30 το βράδυ για να γιορτάσουν την ονομαστική εορτή της Ηλιάνας.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πορεύτηκαν μαζί για κάτι λιγότερο από δύο χρόνια με την Ηλιάνα σε κάθε διακριτική αναφορά της προς εκείνον να λάμπει από χαρά ενώ εκείνος ήταν ακόμη πιο κλειστός στις δηλώσεις του για εκείνη προσπαθώντας να διαφυλάξει τη σχέση τους.

Τα σύννεφα όμως έκαναν την εμφάνισή τους και το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Λίγο μετά το Πάσχα η Ηλιάνα μετακόμισε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και βρήκε δικό της σπίτι.

Παράλληλα, διέγραψαν και τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media και έπεσαν και τα πρώτα unfollow στο instagram…

Όμως μετά τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους όλα έδειξαν να ομαλοποιούνται!

Ωστόσο τώρα ήρθαν στο φως νέες φωτογραφίες του Snik να περπατά χωρίς εκείνη στα στενά της Μυκόνου. Απλή σύμπτωση; Θα δείξει το επόμενο διάστημα…

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες του Snik στα στενά της Μυκόνου:

Snik Snik

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments