Lifestyle

Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Η μυστική βάφτιση του γιου τους

Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Η μυστική βάφτιση του γιου τους
Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Ακολούθησε δεξίωση σε οινοποιείο.

Το Σαββατοκύρια που πέρασε, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο, εκεί που οι ίδιοι παντρεύτηκαν πριν από τρία χρόνια.

Η βάφτιση του γιου του αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz, πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 4/9 σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο με λίγους καλεσμένους, ενώ ακολούθησε δεξίωση σε παραδοσιακό οινοποιείο. Η διακόσμηση, ήταν λιτή και το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία κρατώντας στην αγκαλιά του το νεοφώτιστο, Αλέξανδρο Ιωάννη.

Το μυστήριο έγινε στο χωριό Αρνάδος και ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Αλέξανδρος – Ιωάννης. Η επιλογή του νησιού δεν είναι τυχαία, αφού οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν εκεί.

Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι γονείς του νεοφώτιστου στο instagram, από τη διαφορετική βάφτιση που δεν είχε μπαλόνια και καρτούν, αλλά ήταν σε εναλλακτικό ύφος προσαρμοσμένο απόλυτα στο ύφος του νησιού και τον τρόπο ζωής τους.

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα

Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Γιώργος Χρανιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών ενώ λίγο αργότερα αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική σπουδάζοντας στις δραματικές σχολές Νίκου Βασταρδή και Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 1994 στην κοινωνική σειρά “Βανίλια Σοκολάτα” στο MEGA ενώ ακολούθησε η συμμετοχή του σε δύο επεισόδια της σειράς “Οι Αγνοημένοι” στον ANT1 την ίδια περίοδο. Τη σεζόν 1996-1997 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά “Οι δικοί μας άνθρωποι” στην ΕΤ1 ενώ συμμετείχε στις σειρές “Το Χρώμα του Φεγγαριού” και “Τα Χρώματα της Αγάπης”. Έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην κωμική σειρά Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο τη σεζόν 2001-2002.

Ο Γιώργος Χρανιώτης παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Γεωργία Αβασκαντήρα, τον Ιούνιο του 2018, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Τήνο, στο μοναστήρι της Κυράς Ξένης. Ο 45χρονος ηθοποιός περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του παντρεύτηκε την Γεωργία Αβασκαντήρα σε ένα εκκλησάκι στο όμορφο νησί. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με ένα τρίκυκλο μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ο Ντάνος, την ώρα που ο Γιώργος Χρανιώτης την περίμενε στην εκκλησία για να της δώσει ένα γλυκό φιλί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments