Ελλάδα

Μεσολόγγι: Γιατρός πήρε δείγμα από ασθενή για να εκδώσει πλαστό πιστοποιητικό νόσησης σε συνάδελφό του

Μεσολόγγι: Γιατρός πήρε δείγμα από ασθενή για να εκδώσει πλαστό πιστοποιητικό νόσησης σε συνάδελφό του
Μεσολόγγι: Άλλο ένα περιστατικό έρχεται στο φως.

Ένα ακόμα περιστατικό με προσπάθεια παράκαμψης του εμβολιασμού εντοπίστηκε, αυτή τη φορά το Μεσολόγγι. Ειδικότερα, έρχονται στο φως βαρύτατες καταγγελίες που αφορούν γιατρό ο οποίος εξέδωσε πλαστό πιστοποιητικό νόσησης.

Οι έρευνες εντείνονται στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ αίσθηση προκαλεί και η μαρτυρία ανεμβολίαστης που δηλώνει πως ψάχνει «λαμόγιο γιατρό» για να εκδώσει ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Μεσολόγγι: Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» η υπόθεση αφορά σε ιατρό στα εξωτερικά ιατρεία ο οποίος φέρεται να πήρε δείγμα από πολίτη ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και να το αποδώσει σε συνάδελφό του προκειμένου αυτός να μην βγει σε αναστολή εργασίας. Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, δηλώνει πως ότι η υπόθεση διερευνάται.

Μεσολόγγι

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ παρακλάδια των κυκλωμάτων με πλαστά πιστοποιητικά έχουν εντοπιστεί σε Αιτωλοακαρνανία και Κρήτη. Όπως δε, καταγγέλλει η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου, αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα δέχονται δεκάδες γιατροί για να εκδώσουν επί πληρωμή πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού.

Έτσι, μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με τη γεωγραφική διασπορά, αλλά και τον πραγματικό αριθμό των εικονικών εμβολιασμών, οι οποίοι εντοπίστηκαν αρχικά στον Παλαμά Καρδίτσας, έχοντας κινητοποιήσει στο έπακρο τον κρατικό μηχανισμό, από κοινού με τις εισαγγελικές και τις διωκτικές Αρχές.

«Ψάχνω λαμόγιο γιατρό να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό»

«Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά». «Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν» παραδέχεται η ίδια, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Μαρτυρία ανεμβολίαστης

Όπως ισχυρίζεται, χωρίς φυσικά να έχει καμία επιστημονική βάση αυτό που λέει, «οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους». Στην παρατήρηση, δε, περί παρανομίας απαντά: «Δεν πειράζει. Στην π*** απαντάς με π***.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments