Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης με εκπροσώπους σούπερ μάρκετ: Πρέπει να δράσουμε υπέρ του καταναλωτή

Άδωνις Γεωργιάδης με εκπροσώπους σούπερ μάρκετ: Πρέπει να δράσουμε υπέρ του καταναλωτή
Άδωνις Γεωργιάδης με εκπροσώπους σούπερ μάρκετ: "Πρέπει να δράσουμε υπέρ του καταναλωτή" σημείωσε ο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε τηλεδιάσκεψη που είχε με εκπροσώπους σούπερ μάρκετ. «Όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να δράσουμε όλοι μας υπέρ του καταναλωτή" σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

“Πρέπει να δράσουμε υπέρ του καταναλωτή” σημείωσε ο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε τηλεδιάσκεψη που είχε με εκπροσώπους σούπερ μάρκετ. «Όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να δράσουμε όλοι μας υπέρ του καταναλωτή” σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης συζήτησαν το θέμα της αύξησης των τιμών στο «καλάθι της νοικοκυράς», χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένες τιμές συγκεκριμένων προϊόντων καθώς αυτό απαγορεύεται από το περί του Ανταγωνισμού Δίκαιο, αλλά με υπόμνηση της νομοθεσίας περί καρτέλ και αθέμιτου κέρδους εν μέσω πανδημίας.

Παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΣΕΒ και Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα με το ΣΕΒ για την ελληνική επιχειρηματικότητα παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη.

Άδωνις Γεωργιάδης

Ποιος ο στόχος της συνεργασίας

Στόχος της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας και η έμπρακτη στήριξη της ικανότητας της ελληνικής μικρομεσαίας επιχείρησης να καινοτομεί, μέσα από σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Η σύμπραξη των δύο οργανισμών ενισχύει την ελληνική επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, μέσα από τον κοινό σχεδιασμό και την προώθηση σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων, που καλύπτουν πραγματικές ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων και αντιμετωπίζουν το χρηματοδοτικό κενό της αγοράς. Παράλληλα, στόχος είναι αύξηση της προστιθέμενης αξίας, όπως και η δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments