Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Παγωμένη από την υπόθεση της νέας γυναικοκτονίας

Φαίη Σκορδά: Παγωμένη από την υπόθεση της νέας γυναικοκτονίας
Φαίη Σκορδά: Η ψυχαγωγική, πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με μια θλίψη σήμερα.

Η υπόθεση της νέας γυναικοκτονίας στη Ρόδο, όπου ένας 40χρονος πυροβόλησε, σκότωσε τη 32χρονη, πρώην σύντροφό του και μετά αυτοκτόνησε, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησαν με μια «παγωμάρα» τη σημερινή, πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, που παρουσιάζουν.

Το «Πρωινό» δε θύμιζε στο σημερινό ξεκίνημά του μια ψυχαγωγική εκπομπή μιας. Η Φαίη Σκορδά, αφενός συντετριμμένη, δεν μπορούσε να μιλήσει πολύ καλά.

«Καλημέρα σε όλους, είναι μια πολύ δύσκολη μέρα σήμερα κι εγώ είμαι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά γιατί δημοσιογραφικά… μίλησα πριν λίγο με την μητέρα της Ντοράς και μιλάμε για μια ακόμη γυναικοκτονία. Δεν μπορώ να το κάνω… δηλαδή φτάνει, πόσες ακόμη γυναικοκτονίες; Κάθε μέρα να διαβάζουμε, κάθε μέρα μια μάνα να κλαίει, να περιμένει το παιδί της να το δει νεκρό», ήταν οι λέξεις που κατάφερε να ψελλίσει.

Στη συνέχεια οι δυο παρουσιαστές μίλησαν με την ξαδέρφη του θύματος που προχώρησε σε αποκαλύψεις. Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν και η φίλη της 32χρονης που είπε ότι ο σύντροφός της, τής είχε χακάρει τα social media, ενώ μιλά για την τελευταία συνομιλία με την αδικοχαμένη φίλη της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments