Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Χωρίς προπόνηση στην Τουρκία, «τρέχει» για Αστέρα ο Εμβιλά

Ολυμπιακός: Χωρίς προπόνηση στην Τουρκία, «τρέχει» για Αστέρα ο Εμβιλά
Ολυμπιακός: Με βάση την τακτική του Πέδρο Μαρτίνς, οι Ερυθρόλευκοι δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο της επόμενης αντιπάλου τους στο Europa League. Προπονήθηκαν ενόψει Αστέρα Ελ Αραμπί και Εμβιλά.

Το πρόγραμμά του ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης στο «Σουκρού Σαράτσογλου» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός και όπως προκύπτει για ακόμη μια φορά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο του αντιπάλου πριν το ματς. Αντιθέτως, η τελευταία προπόνηση θα γίνει επί ελληνικού εδάφους, το πρωί της Τετάρτης στις 11, πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Φενέρ:

Τετάρτη 29/9 11:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

19:00 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μόνο με φυσική παρουσία δημοσιογράφων στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Πέμπτη 30/9 19:45 Φενέρμπαχτσε – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Η συνέντευξη Τύπου της Φενέρμπαχτσε είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 29/9 στις 15:30, ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 18:00 στο προπονητικό τους κέντρο.

Από εκεί και πέρα, πριν το ματς με την τουρκική ομάδα υπάρχει η εξαιρετικά επικίνδυνη έξοδος των Πειραιωτών για τη Super League, κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. Για το ματς αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς ευελπιστεί να έχει διαθέσιμους και τους δύο τραυματίες κατά τα τελευταία ματς, Ελ Αραμπί και Εμβιλά. Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Πορτογάλος, ο Μαροκινός είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι με τους Αρκάδες, την ώρα που και οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν την Παρασκευή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments