Ελλάδα

Πόρτο Χέλι: Τι έγραφε το σημείωμα του 78χρονου που σκότωσε τη γυναίκα του

Πόρτο Χέλι: Τι έγραφε το σημείωμα του 78χρονου που σκότωσε τη γυναίκα του
Πόρτο Χέλι: Στο σημείο βρέθηκε ένα σημείωμα από τον 78χρονο που έγραφε: «Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ».

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πόρτο Χέλι η δολοφονία μιας ηλικιωμένης γυναίκας από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο 78χρονος άνδρας κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως η γυναίκα του είναι νεκρή. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί.

Πόρτο Χέλι: Άφησε σημείωμα ο 78χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρέθηκε ένα σημείωμα από τον 78χρονο που έγραφε: «Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ». Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο θάνατος της ηλικιωμένης, η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, ήταν ασφυκτικός.

Οι αρχές θεωρούν, με βάση τα πρώτα στοιχεία, πως ο ηλικιωμένος σκότωσε τη σύζυγό του και αμέσως μετά έδωσε τέλος στη ζωή του. Παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους φαίνεται να ήταν καλές, ο άνδρας αποφάσισε να προβεί στην αποτρόπαιη αυτή πράξη. Στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής που θα διευκρινίσει επακριβώς πώς προκλήθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από γείτονες του ζεύγους στον

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον οικισμό Βερβερούδα στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας το βράδυ της Πέμπτης λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ένας ηλικιωμένος άνδρας κάλεσε τις Αρχές και ενημέρωσε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή. Οι Αστυνομικοί ερευνώντας τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης, η οποία είχε και μακροχρόνια προβλήματα υγείας, συνειδητοποίησαν ότι είχε πεθάνει από ασφυξία και σημειώνουν πως ότι δράστης είναι ο σύζυγός της, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του με το σημείωμα. Το σπίτι τους στο μικρό χωριό της Βερβερούδας φαίνεται να ήταν το εξοχικό τους.

Πόρτο Χέλι
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments