Lifestyle

Γκλέτσος: «Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών»

Γκλέτσος: «Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών»
Γκλέτσος: Αρνείται κάθε ανάμιξη με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ο ηθοποιός, σε νέες δηλώσεις του.

Το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου ενεπλάκη σε υπόθεση κυκλώματος κοκαΐνης. Ο ηθοποιός έσπευσε να πάρει θέση, υπερασπιζόμενος τον εαυτό του και δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία ανάμιξη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Απολύτως καμία σχέση. Δεν θα μπορούσα να έχω καμία σχέση με το πρόβλημα της υγείας που έχω. Πραγματικά είναι μια τρέλα αυτό το πράγμα. Η αλήθεια θα λάμψει και δεν έχω κανένα πρόβλημα να λάμψει» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση, σχολιάζοντας τον λόγο που πιστεύει ότι τον εμπλέκουν στην υπόθεση.

«Δεν το ξέρω αυτό, αλλά θα το βρούμε. Προς το παρών δεν θα βάλω κάποιον δικηγόρο γιατί δεν με έχει καλέσει κάποιος. Μαθαίνω διάφορα από τους δημοσιογράφους. Περιμένω να δω αν με καλέσει κάποιος από την δικαιοσύνη. Θα βάλω συνήγορο μόλις κληθώ από την δικαιοσύνη» πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Γκλέτσος, δήλωσε ότι δεν πιστεύει τα ονόματα που ακούγονται στην υπόθεση και ότι περιμένει να δει «κάτι επίσημο».

Συνελήφθη αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος και 5 ιδιώτες, για παράβαση της νομοθεσίας για ναρκωτικά, όπλα και του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ο αξιωματικός, που φαίνεται πως είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα, κατηγορείται μεταξύ άλλων ότι τροφοδοτούσε με ποσότητες ναρκωτικών γνωστό ηθοποιό.

Σύμφωνα με το protothema.gr, κομμάτι του διαβιβαστικού της δικογραφίας αναφέρει: «Από την περαιτέρω αξιολόγηση των τηλεφωνικών συνομιλιών, κατηγορούμενοι για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών, πέρα από τους συλληφθέντες, τυγχάνουν και έτερα άτομα – ιδιώτες, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν γιατί δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου. Ωστόσο, τα στοιχεία τους έχουν ταυτοποιηθεί. Μεταξύ των προαναφερόμενων είναι και ο ηθοποιός (σ.σ αναφέρονται όλα τα στοιχεία ημερομηνία γέννησης, κατοικίας) ο οποίος φέρεται να προμηθεύεται ναρκωτικές ουσίες από τον λιμενικό».

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/greece/730667-apostolos-gkletsos-arneitai-kathe-emploki-sto-kykloma-kokainis»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments