Ελλάδα

Πρόγνωση καιρού: Έρχεται έντονη κακοκαιρία τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Έρχεται έντονη κακοκαιρία τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες από την Tετάρτη το βράδυ.

Ο καιρός αλλάζει την εβδομάδα που έρχεται και ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι τα τελευταία στοιχεία δείχνουν επικίνδυνες βροχές. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρη η πορεία της νέας κακοκαιρίας, όμως η πρόγνωση του καιρού αναφέρει πως πρώτα θα χτυπηθούν τα βορειοδυτικά.

Πρόγνωση καιρού: Τι αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου είχε κάνει αναφορά σε αλλαγή του καιρού τις προηγούμενες μέρες. Χθες Κυριακή σημείωσε: «Εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες από την Tετάρτη το βράδυ δείχνουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πρώτα στα βορειοδυτικά (οπως σας είχα ενημερώσει από την περασμένη κι ολας εβδομάδα!)

H ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων της νέας εβδομάδας για την υπόλοιπη Ελλάδα πάντως είναι ακόμα ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του χαμηλού! Για αυτό και λεπτομέρειες θα υπάρχουν στα 12 λεπτα δελτία καιρου της ΕΡΤ3 τη Δευτέρα έως την Παρασκευή στις 16:45 το απόγευμα αλλά και στις 22:45 το βράδυ!

Πρόγνωση καιρού: Τι αναφέρει η ΕΜΥ για Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 06-10-2021

Στα δυτικά, λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές που μετά το μεσημέρι θα ενταθούν και θα συνοδευτούν από σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νότιοι 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

  • ΠΕΜΠΤΗ 07-10-2021 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-10-2021

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα δυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ ενώ στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments