Lifestyle

Survivor: Πρώην παίκτης της ΑΕΚ – Ο πρώτος διάσημος που κλείνει ο Ατζούν

Survivor: Πρώην παίκτης της ΑΕΚ – Ο πρώτος διάσημος που κλείνει ο Ατζούν
Survivor: Προ των πυλών είναι το κλασσικό Survivor αφού το Survivor All Star μπήκε στον «πάγο». Δεν αποκλείεται στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης να δούμε παίκτες από προηγούμενους κύκλους.

Ένα… βήμα πριν το κλασσικό Survivor αφού το Survivor All Star όπως φαίνεται δεν θα πραγματοποιηθεί ακόμα. Από την άλλη δεν αποκλείεται στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης να δούμε παίκτες από προηγούμενους κύκλους.

Ο πρώτος διάσημος που κλείνει ο Ατζούν θα είναι πρώην παίκτης της ΑΕΚ και λάτρης του ωραίου φίλου

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», πέντε ονόματα είναι ψηλά στη λίστα του Ατζούν Ιλίτζαλι. Πρόκειται για τους Γιώργο Χειμωνέτο, Βούλα Παπαχρήστου, Σάββα Γκέντσογλου, Άνθιμο Ανανιάδη και Βασίλης Κούρτης. Τα κάστινγκ για τους Μαχητές ξεκινούν μετά τις 15 Οκτωβρίου και στόχος του ΣΚΑΙ είναι να βγει το ριάλιτι τέλη Δεκεμβρίου.

Διαφωνία του ΣΚΑΙ με τον Ατζούν για το «Top chef»

Έντονος προβληματισμός και αναστάτωση επικρατούν στον ΣΚΑΙ λόγω της σημαντικής υποχώρησης της τηλεθέασής του στην prime time, που «βουλιάζει» λόγω του «Top chef», ενώ ο Ατζούν προσπαθεί να σώσει το project. Η διοίκηση του σταθμού είναι σε φάση εντατικών επαφών με τον παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας με αφορμή και την έναρξη των γυρισμάτων του «The voice».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ είπαν στον Τούρκο παραγωγό να ετοιμαστεί για κάτι άλλο, κοινώς να βρει εναλλακτικό πρόγραμμα για την prime time, θεωρώντας «καμένο χαρτί» το «Top chef», το οποίο θα πρέπει να ολοκληρωθεί σύντομα. Η απάντηση του Ατζούν Ιλιτζαλί, ωστόσο, ήταν αρνητική, καθώς ο παραγωγός δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει ακόμα τα όπλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ατζούν αρνήθηκε την άμεση διακοπή του «Top chef» και δήλωσε «μαζί στα καλά, μαζί και στα άσχημα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments