Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [14/10/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [14/10/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, δεν είναι διόλου απίθανο να εκνευριστείτε σήμερα για ένα ζήτημα που αφορά στην δουλειά σας, να παρεξηγηθείτε με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή το ταίρι που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατήσετε την υπερβολική σας παρορμητικότητα, διοχετεύοντας το πάθος και την επιμονή σας, στις τρυφερές και δοτικές στιγμές με το ταίρι σας. Μην εκρήγνυστε με το παραμικρό, εγκυμονεί κίνδυνος σοβαρής ρήξης στον δεσμό σας.

Ταύρος

Αμεσότητα και ευθύτητα κυριαρχούν σήμερα φίλοι Ταύροι στα εργασιακά σας και τις προσωπικές σας σχέσεις, τακτοποιούνται εκκρεμότητες από το παρελθόν, εκφράζετε με άνεση τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες σας για το μέλλον στα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας. Γίνετε πιο χρήσιμοι στον εαυτό σας και στον περίγυρό σας, βρείτε τον αποτελεσματικό εκείνο τρόπο που θα οδηγήσει τον δεσμό σας στο δρόμο της ευτυχίας και της ισορροπίας, συζητήστε με το άλλο σας μισό τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

Δίδυμος

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας είναι πολύ πιθανόν να εξάψουν τις ανασφάλειες και τον εκνευρισμό σας αγαπητοί Δίδυμοι, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην επιρρίπτετε ευθύνες στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, αλλά να μετριάσετε το άγχος και τις ανησυχίες σας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι και πολλά θέματα που μπορούν να σας βγάλουν από τα ρούχα σας σήμερα, οι αισθησιακές και μοναχικές στιγμές όμως με τον ερωτικό σύντροφο, ανταμείβουν το φλογερό σας ταμπεραμέντο.

Καρκίνος

Η καλή οργάνωση στην δουλειά σας και η σωστή επιλογή συνεργατών, είναι σήμερα φίλοι Καρκίνοι το κυριότερο μέλημά σας, είτε γιατί έτσι αποκτάτε ευελιξία για να φέρετε εις πέρας τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, είτε γιατί πρέπει να κάνετε συμφέροντες συμβιβασμούς για να εκπληρωθούν με επιτυχία οι φιλοδοξίες σας. Μην σπαταλάτε άδικα τις δυνάμεις σας για να πείσετε το ταίρι σας να ακολουθήσει τους ρυθμούς που επιλέξατε, χαλαρώστε από το βάρος της ημέρας στην ζεστασιά της σχέσης σας.

Λέων

Παρεμβάλλονται σήμερα στην δουλειά σας κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν είχατε προβλέψει αγαπητοί Λέοντες και είναι πολύ πιθανόν να αναλάβετε κάποιο ρίσκο για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις προσδοκίες σας. Η ερωτική σας ζωή φλέγεται από πάθος και αγάπη, η σχέση σας με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει συναισθηματικά, επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, μην χαλάσετε το αποψινό όνειρο με την ανυπομονησία και τον εγωισμό σας, μην γίνεστε απρόβλεπτοι.

Παρθένος

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας κάνει ευθείς και άμεσους στην δουλειά και τις διαπροσωπικές σας επαφές, ευνοεί την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, τονίζει το ευαίσθητο και δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σας, με αποτέλεσμα να παρακινηθείτε σε μια πολύωρη συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο για να επιλύσετε πρόσφατες παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, που ίσως αποσυντονίσει τα συναισθήματά σας.

Ζυγός

Μια ημέρα με πλανητικές ιδιαιτερότητες όπως η σημερινή, σημαίνει για σας φίλοι Ζυγοί πως ίσως χάσετε τις ισορροπίες σας, πως μπορεί να συγκρουστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους, με τους συναδέλφους ή με το ταίρι σας, σε σημείο που ίσως να δημιουργηθεί σοβαρή και επικίνδυνη ρήξη. Δείξτε την μεγαλοψυχία, την γλυκύτητα και τους ευγενικούς σας τρόπους, προσπεράστε τις συγκρούσεις, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και την κακοήθεια, μην θυμώνετε με το ταίρι σας για μικροπράγματα και λεπτομέρειες.

Σκορπιός

Η εμπιστοσύνη στους κοντινούς σας ανθρώπους και στους συνεργάτες σας και η προσωπική σας εντιμότητα, παίζουν σημαντικό ρόλο σήμερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας αγαπητοί Σκορπιοί. Μπορεί οι μικροπαρεξηγήσεις να μην λείψουν, όμως την ίδια στιγμή δημιουργείται ένα σημαντικό αντίβαρο στις πιέσεις και στο άγχος σας. Η σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο τροφοδοτεί την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση στα αισθησιακά σας ταλέντα και την τρυφερότητα που αγκαλιάζετε το ταίρι σας.

Τοξότης

Σκεφτείτε με ιδιαίτερη προσοχή και ωριμότητα τις φιλοδοξίες που έχετε στην δουλειά σας και την ορμητικότητα που αντιμετωπίζετε τις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα φίλοι Τοξότες, μην κάνετε απρόσεκτες και βιαστικές κινήσεις που ίσως σας κοστίσουν κάποια σημαντική φιλία, ή την ηρεμία και την γαλήνη στον δεσμό σας. Αφιερώστε χώρο από την καρδιά σας και χρόνο από τις υποχρεώσεις σας στο ταίρι σας, δείξτε το ενδιαφέρον σας με πράξεις, μην εξαγριώνεστε τόσο εύκολα και χαλάτε τις όμορφες στιγμές.

Αιγόκερως

Αναζητήστε μέσα σας τις πραγματικές και ουσιαστικές ευθύνες που σας αναλογούν για τα λάθη και τις παραλείψεις που προκύπτουν στην δουλειά σας, μην δέχεστε αδιαμαρτύρητα το μένος και τις εκρήξεις των ατόμων που σας περιβάλλουν σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, μην χάνετε την ψυχραιμία σας με άχρηστες ενοχές και μην παίζετε το παιχνίδι των άλλων. Αν νιώθετε την ανάγκη να συζητήσετε τα προβλήματα που σας αγχώνουν, κάντε το γαλήνια και ήρεμα, μην επηρεάζετε την ισορροπία της σχέσης σας.

Υδροχόος

Μήπως δεν πρέπει να ενοχλήστε τόσο πολύ φίλοι Υδροχόοι με τα δικαιώματα και τις ιδέες των ανθρώπων που σας περιβάλλουν; Μήπως δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε σήμερα έκρυθμο και ανταγωνιστικό κλίμα στους χώρους που κινείστε; Ξεχάστε τις μικροπρέπειες και τις λεπτομέρειες που βασανίζουν τις σκέψεις και το μυαλό σας, διώξτε από την συναισθηματική σας ζωή την ίντριγκα και το πείσμα, αγκαλιάστε με ρομαντική και ενεργητική διάθεση τον ερωτικό σας σύντροφο και όλα θα περάσουν.

Ιχθύς

Ίσως η ανάγκη σας να εκφραστείτε σήμερα δημιουργικά, κοντράρεται έντονα φίλοι Ιχθύες με τις υποχρεώσεις και τα βάρη που έχετε επωμιστεί να διεκπεραιώσετε, μπορεί να γίνετε περισσότερο αναλυτικοί στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και πιθανόν να επωμιστείτε άγχος και πίεση για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σας. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στην αγάπη, συζητήστε με ειλικρίνεια και ζεστασιά με το ταίρι σας ένα δίλημμα που βασανίζει την σχέση σας, ο έρωτας θα γιατρέψει τις αμφιβολίες σας.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments