Lifestyle

Ζουγανέλης: Πυρ και μανία για Λιγνάδη – Φιλιππίδη

Ζουγανέλης: Πυρ και μανία για Λιγνάδη – Φιλιππίδη
Ζουγανέλης: Δεν δέχεται ότι είναι ασθενείς οι Λιγνάδης, Φιλιππίδης και δηλώνει πως η τέχνη πρέπει να συμβάλει στην εξέλιξη της ζωής.

Στο Πρωινό μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, για την μεταφυσική εμπειρία που έζησε και την πίστη του στο Θεό, τον Τσιτσάνη, τον Μαχαιρίτσα, τη σύζυγό του, για την «ιερότητα» της μάνας, το ελληνικό metoo, το «Bachelor» και την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Όταν η κουβέντα έφτασε για τις καταγγελίες που οδήγησαν στη φυλακή τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός και τραγουδιστής ήταν καταπέλτης!

«Δεν αισθάνομαι καλά γιατί οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή και γίνεται βίαιο, θα πρέπει ο άνθρωπος που τα κάνει να υποστεί τις συνέπειες. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να συμπεριφερθείς έτσι» δήλωσε αρχικά και συνέχισε.

«Τι είναι αυτό που σε κάνει; Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς, δηλαδή ότι χάνουν το σθένος. Είναι μια παρόρμηση, η οποία δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν μπορώ να το ορίσω από πού προκύπτει. Είμαι ανοιχτός στα φλερτ, στην ωραία συμπεριφορά. Το άλλο δεν μπορώ να το κατανοήσω». Τέλος δήλωσε πως «η τέχνη πρέπει να συμβάλει στην εξέλιξη της ζωής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments