Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Το τρυφερό φιλί μέσα στο μαιευτήριο

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Το τρυφερό φιλί μέσα στο μαιευτήριο
Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζευγάρι μετά τη γέννηση του γιου του.

Την περασμένη Κυριακή η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της απέκτησαν έναν υπέροχο γιο. Το ζευγάρι βιώνει πρωτόγνωρες στιγμές, με τον ερχομό του γιου τους, τον οποίο θα ονομάσουν Βύρωνα, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του πριν από λίγες ώρες. Η Κατερίνα Στικούδη και o Βαγγέλης Σερίφης είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Το όνομα του γιου τους και το τρυφερό στιγμιότυπο από το μαιευτήριο

Η Κατερίνα Στικούδη, μοιράστηκε ένα τρυφερό βίντεο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, όπου ποζάρει με τον Βαγγέλη Σερίφη και οι δυο τους δείχνουν πανευτυχείς και πολύ αγαπημένοι… Ενώ η Στικούδη δίνει και ένα φιλί στον σύζυγό της. Η Στικούδη και ο Σερίφης παντρεύτηκαν κρυφά τον Αύγουστο του 2018 στον τόπο καταγωγής του ενώ είναι μαζί από το 2011.

Ο δύσκολος τοκετός της Κατερίνας Στικούδη

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη αποκάλυψε ότι γέννησε με φυσιολογικό τοκετό αλλά ήταν ένας δύσκολος τοκετός ωστόσο εκείνη παρέμεινε ψύχραιμη και όλα πήγαν καλά. Από την Κυριακή κρατά στην αγκαλιά τον γιο της, ένα υγιέστατο αγοράκι, και ο σύζυγός της βρίσκεται διαρκώς δίπλα της.

Λίγα λόγια για την Κατερίνη Στικούδη

Γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία το 2001 κατέκτησε τη πέμπτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το modeling και την εγκατάσταση της στην Αθήνα.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς. Έπειτα, εκπροσώπησε τη χώρα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, κάνοντας κυρίως φωτογραφήσεις για περιοδικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments