Αθλητισμός

Hamilton vs Schumacher: Ποιος είναι ο πιο ταλαντούχος πιλότος της F1

Hamilton vs Schumacher: Ποιος είναι ο πιο ταλαντούχος πιλότος της F1
Hamilton vs Schumacher: Η «κόντρα» ανάμεσα στους δύο θρύλους συνεχίζεται. Ποιος είναι ο κορυφαίος πιλότος όλων των εποχών στην ιστορία της Formula 1;

Τη δική του οπτική στην άτυπη «κόντρα» «Hamilton vs Schumacher» κατέθεσε ο Nico Rosberg.

Hamilton vs Schumacher: Ο αγώνας για την κορυφή

Η συζήτηση για το ποιος μπορεί να είναι ο καλύτερος πιλότος στην ιστορία της Formula 1 κι αν η αριθμητική υπεροχή του Lewis Hamilton είναι από μόνη της αρκετή ώστε να του χαρίσει τον άτυπο τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών.

Στο debate «Hamilton vs Schumacher» δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει και ο Nico Rosberg, ο οποίος έχει ζήσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τον L. Hamilton, από την εποχή που οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές διεκδικούσαν την πρώτη θέση σε αγώνες καρτ.

Για την ακρίβεια, ο Γερμανός αποκάλυψε ότι ο Hamilton απεχθάνεται τις δοκιμές εξέλιξης, σε αντίθεση με τον Michael Schumacher o οποίος σύμφωνα με τον Rosberg μπορούσε να εργάζεται πάνω στο μονοθέσιο για ημέρες.

Ένα ακόμα στοιχείο που αναγνωρίζει ο Rosberg στον Schumacher πέρα από την εργατικότητά του, ήταν το γεγονός ότι με τη συμπεριφορά του ενέπνεε ολόκληρη την ομάδα.

Παρότι ήταν επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και διέθετε ένα σεβαστό ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό, συνέχιζε να έχει στενές σχέσεις με όλα τα μέλη της ομάδας, τα οποία συχνά καλούσε ακόμα και στο σπίτι του.

Μεθοδικός, εργατικός και πιο κοντά στα μέλη της ομάδας, ο M. Schumacher δεν βρέθηκε τυχαία στην κορυφή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 κατακτώντας επτά φορές τον τίτλο, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη και στο ταλέντο του L. Hamilton και στην απόλυτη κυριαρχία την τελευταία δεκαετία στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments