Οικονομία

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Τα μέτρα στήριξης για την ενεργειακή κρίση είναι επαρκή μέχρι το τέλος του χρόνου

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Τα μέτρα στήριξης για την ενεργειακή κρίση είναι επαρκή μέχρι το τέλος του χρόνου
Θεόδωρος Σκυλακάκης: Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση και τα μέτρα στήριξης που έλαβε η κυβέρνηση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση και τα μέτρα στήριξης που έλαβε η κυβέρνηση. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100.3 αναπληρωτής υπουργός έβαλε “φρένο” στα σενάρια για επιπλέον μέτρα στήριξης των νοικοκυριών για το κύμα ακρίβειας στην ενέργεια.

«Η κυβέρνηση αν θεωρήσει ότι πρέπει να πάρει κάποιο επιπλέον μετρό, θα το πάρει. Ο αρμόδιος όμως για τη δημοσιονομική πολιτική δεν εισηγείται δαπάνες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σκυλακάκης. Θεόδωρος Σκυλακάκης

Τα μέτρα είναι επαρκή

Ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Σκυλακάκης σημείωσε πως τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι επαρκή και θα ληφθούν νέα μόνο αν χρειαστεί το 2022.

Σκυλακάκης για επίδομα θέρμανσης: Μέχρι 10 Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης αναφέρθηκε στο επίδομα θέρμανσης λέγοντας πως μέχρι 10 Νοεμβρίου θα έχει ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” μεταξύ άλλων ανέφερε πως ένα τμήμα θα δοθεί ως προκαταβολή μέχρι 10 Δεκεμβρίου για αυτούς που πήραν πέρυσι επίδομα θέρμανσης. Θα λάβουν καταρχήν το σύνολο του επιδόματος που έλαβαν πέρυσι και αν τα τιμολόγια τους είναι μεγαλύτερα, θα πάρουν το υπόλοιπο μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα λάβουν το επίδομα και οι καινούργιοι δικαιούχοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments