Lifestyle

Αντιδράσεις για Πετρούνια: Πρώτο θέμα στο Twitter η δήλωση για το Me Too

Αντιδράσεις για Πετρούνια: Πρώτο θέμα στο Twitter η δήλωση για το Me Too
Αντιδράσεις για Πετρούνια: Ξέσπασε θύελλες η δήλωση του Ολυμπιονίκη σχετικά με το κίνημα Me Too.

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί αναφορικά με το #MeToo στον χώρο του αθλητισμού προχώρησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, σε συνέντευξή του στις τηλεοπτικές κάμερες στο πλαίσιο της παρουσίας του σε εγκαίνια καταστήματος ωρολογοποιίας.

Ο Ολυμπιονίκης κλήθηκε να σχολιάσει για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες που έχουν να κάνουν με σεξουαλικές παρενόχλησες και έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με την απάντηση να προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο, ενώ αυτή τη στιγμή είναι νούμερο ένα hashtag στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, που ξεκίνησαν από τη Σοφία Μπεκατώρου, ο Λευτέρης Πετρούνιας αμφισβήτησε τα περιστατικά αυτά που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… δεν έχω δει κάτι… μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Θύελλα αντιδράσεων – Νούμερο 1 hashtag στο Twitter

Νούμερο 1 hashtag στα trends του ελληνικού Twitter είναι το “Πετρούνιας”, με τους περισσότερους χρήστες να κατηγορούν τον αθλητή των κρίκων και να τάσσονται εναντίων του.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αθλητή, η ομάδα του Πρωινό ΑΝΤ1 χαρακτήρισε την δήλωση ατυχή.

«Είναι μια ατυχής δήλωση, ελπίζω να είναι επιπόλαιη η δήλωσή του. Η Σοφία Μπεκατώρου που έκανε καταγγελία είναι σπουδαία», τόνισε ο Βαγγέλης Περρής.

Κι ενώ ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να στηρίξει τον Πετρούνια τονίζοντας πως μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πει αλλά ήταν διατυπωμένο με λάθος τρόπο, η Φαίη Σκορδά τόνισε:

«Η τοποθέτησή του είναι λάθος από το ξεκίνημά της», τόνισε η Φαίη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments