Ελλάδα

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Νεκρός ο ένας υπάλληλος

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Νεκρός ο ένας υπάλληλος
Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Σε τραγωδία εξελίσσεται το περιστατικό, καθώς ο ένας εκ των δύο υπαλλήλων που δέχθηκαν επίθεση έχασε τη ζωή του.

Σε πραγματική τραγωδία έχει εξελιχθεί το περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην Κηφισιά.

Επεισοδιακή ημέρα η σημερινή καθώς, υπενθυμίζουμε, τα ξημερώματα του Σαββάτου περιστατικό καταδίωξης υπόπτων από αστυνομικούς κατέληξε επίσης σε επίθεση και αιματοχυσία.

Ο άτυχος άνδρας γεννημένος το 1978 είχε δεχθεί σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ όμως δεν τα κατάφερε. Ο δεύτερος υπάλληλος νοσηλεύεται και αυτός στο νοσοκομείο με τραύματα στην πλάτη.

Οι δυο υπάλληλοι δέχθηκαν επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα στην Κηφισιά και συγκεκριμένα σε περιοχή στη Νέα Ερυθραία. Ο δράστης  έμενε σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρίσκονταν οι δυο υπάλληλοι πήρε το όπλο του, περπάτησε περίπου 30 με 40 μέτρα και πυροβόλησε τουλάχιστον 5 φορές τους άτυχους άνδρες.

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του για να ξαναγεμίσει και να πυροβολήσει ξανά. Την ώρα που επέστρεφε στους δυο άνδρες έφτασε η αστυνομία και άρχισε να τρέχει προς το σπίτι του, αφήνοντας το πιστόλι στην πυλωτή. Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο δράστης είναι περίπου 40 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες φώναζε «μου έχεις κάνει μάγια» και βρισκόταν σε πολύ περίεργη κατάσταση. Μάλιστα όπως λένε οι γείτονες η συμπεριφορά του ήτα γενικά προβληματική και είχε δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα στη γειτονιά.

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Το χρονικό του περιστατικού

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο μαινόμενος άνδρας, περίπου 38-40 ετών, εισέβαλε ένοπλος στο κατάστημα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον υπέρογκο λογαριασμό φυσικού αερίου που έλαβε.

Στη συνέχεια, πυροβόλησε τους δυο υπαλλήλους περισσότερες από πέντε φορές από κοντινή απόσταση. Αμέσως μετά επέστρεψε σπίτι του, ξαναγέμισε το όπλο και γύρισε και πάλι στο κατάστημα, όμως εκείνη την ώρα έφτασε η αστυνομία που είχε ενημερωθεί για το συμβάν. Πυροβολισμοί στην Κηφισιά

Ο άνδρας έφυγε τρέχοντας προς το σπίτι του αφήνοντας το όπλο στην πυλωτή και ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης τον καταδίωξαν, του ζήτησαν να παραδοθεί, όπως και έπραξε.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες που μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο τραυματίες έκαναν εργασίες για το φυσικό αέριο στον δρόμο, στη λεωφόρο Τατοΐου, στη Νέα Ερυθραία και ο 40χρονος δράστης βγήκε σε μπαλκόνι παρακείμενης πολυκατοικίας και τους πυροβόλησε.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Άλλες εκδοχές για την ίδια υπόθεση κάνουν λόγο για εταιρεία διαχείρισης και έκδοσης κοινοχρήστων, στο κατάστημα της οποίας εισέβαλε ο δράστης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments