Lifestyle

Γιώργος Κακοσαίος: Συγκίνησε ερμηνεύοντας τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου

Γιώργος Κακοσαίος: Συγκίνησε ερμηνεύοντας τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου
Γιώργος Κακοσαίος: Ο καλλιτέχνης πήρε τη σκυτάλη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου και ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο το «Μα σ' αγαπάω και τρέμω».

Ο νεαρός τραγουδιστής κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με τραγούδια όπως το «Μαζί σου», το «Πιο πολύ» και το «Η μία».

Οι τηλεθεατές του ΜΕGA αλλά και όσοι βρέθηκαν στο Θέατρο Γης ενθουσιάστηκαν όμως όταν ερμήνευσε τραγούδια του πατέρα του, όπως «Το καλύτερο παιδί» και «Φοβάμαι πως» σε απίθανες ερμηνείες.

Το εξαιρετικό μέρος του Γιώργου Κακοσαίου έκλεισε με το δικό του «Ποια είναι αυτή».

«Όταν άφησα το ποδόσφαιρό, την μεγάλη μου αγάπη ήξερα ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα τραγουδήσω. Νομίζω ότι αυτά τα δύο συνδέονται. Όπως στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάλεις γκολ έτσι και στη σκηνή πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου με κάτι που βγαίνει από μέσα σου. Όταν ξεκίνησα το τουρ με τη Νατάσα είχα πάρα πολύ άγχος. Με βοήθησε πολύ με κάποια αστεία που μου έκανε πάνω στη σκηνή και έχω καταφέρει να μην έχω πολύ άγχος» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Γιώργος Κακοσαίος: Πληροφορίες για το νέο του τραγούδι

Ο Γιώργος Κακοσαίος θα μας χαρίσει ακόμα μία επιτυχία μέσα από το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Records. Το Panik Music παρουσιάζει αποκλειστικές πληροφορίες και backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του music video.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου έχει τίτλο «Μην Της Πείτε» και έχει την υπογραφή του ίδιου στη μουσική και του Νίκου Σαρρή στους στίχους, ενώ θα συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Κώστας Καρύδας.

Το «Μην Της Πείτε» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, ενώ από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου θα μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα.

Το τραγούδι έρχεται μετά τα «Ποια Είναι Αυτή», «Η Μία», «Έρωτας Μοιάζει», «Είναι Χριστούγεννα… Γι’ Αυτό» και «Ψέματα» και συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του Γιώργου Κακοσαίου, ο οποίος κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου στα φετινά Mad VMA και τους προηγούμενους μήνες έκλεψε τις εντυπώσεις κάνοντας εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο και την Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments