Video

Ιράν: Κάποιος χαστούκισε το νέο κυβερνήτη

Ιράν: Κάποιος χαστούκισε το νέο κυβερνήτη
Ιράν: Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε επαρχία του Ιράν, τη στιγμή που αναλάμβανε επισήμως τα καθήκοντα του ο νέος κυβερνήτης.

Απίστευτες σκηνές στο Ιράν τη ώρα που ένα νέο κυβερνήτης αναλάμβανε τα καθήκοντα του.

Κατά την τελετή παραλαβής, ένας άνδρας ανέβηκε στο βάθρο, όπου βρισκόταν ο Ταξίαρχος Αμπεντίν Χοράμ, τον πλησίασε και τον χαστούκισε, με τους παρευρισκόμενους να μένουν άφωνοι!

Μάλιστα, μετά το χαστούκι ο άνδρας συνέχισε την επίθεση στον νέο περιφερειάρχη, απωθώντας τον και βρίζοντάς τον κάτω από τη μάσκα του.

Ακόμη και οι υπεύθυνοι ασφαλείας αιφνιδιάστηκαν και χρειάστηκαν κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να φτάσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Αν και δεν είναι ακόμη σαφές το κίνητρο του άνδρα, δεν αποκλείεται να σχετίζεται με το παρελθόν του Ταξίαρχου, ο οποίος ήταν επικεφαλής της παραστρατιωτικής ομάδα Επαναστατική Φρουρά, ενώ κάποια στιγμή είχε απαχθεί από αντάρτες στη Συρία. Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA, παρότι ο νέος περιφερειάρχης είπε ότι δεν γνώριζε τον δράστη, ο τελευταίος υπηρέτησε στην Επαναστατική Φρουρά, όταν ήταν επικεφαλής ο Ταξίαρχος Χοράμ.

Το πράγμα περιπλέχθηκε όταν άλλο πρακτορείο ειδήσεων, το Fars, μετέδωσε ότι ο δράστης ήταν έξαλλος επειδή η σύζυγός του εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού από άνδρα νοσηλευτή και όχι από γυναίκα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments