Θέσεις Εργασίας

ΙΕΚ: Θέσεις εργασίας στην Ανάβυσσο

ΙΕΚ: Θέσεις εργασίας στην Ανάβυσσο
ΙΕΚ: Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προωθεί στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Αναβύσσου, του Υπουργείου Τουρισμού, που εδρεύει στην Ανάβυσσο της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προωθεί στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Αναβύσσου, του Υπουργείου Τουρισμού, που εδρεύει στην Ανάβυσσο της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού
  • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού
  • ΔΕ Ηλεκτρολόγου

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ι.Ε.Κ. Αναβύσσου, 49ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Τ.Κ. 19013, Ανάβυσσος-Ν. Αττικής, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Γραμματείας υπόψη κας Γ. Ακούσογλου (τηλ. επικοινωνίας: 22910- 36998).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στο χώρο ανακοινώσεων του Υπουργείου Τουρισμού, στο δικτυακό τόπο αυτού (www.mintour.edu.gr),καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Σαρωνικού, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments