Πολιτική

Πλεύρης: Να εξεταστούν οι καταγγελίες για γυναικολόγους που αποτρέπουν εγκύους να κάνουν το εμβόλιο

Πλεύρης: Να εξεταστούν οι καταγγελίες για γυναικολόγους που αποτρέπουν εγκύους να κάνουν το εμβόλιο
Θάνος Πλεύρης: Με επιστολή στον Ιατρικό Σύλλογο ζητά να εξετάσουν τις καταγγελίες από εγκύους, καθώς οι γυναικολόγοι τις αποτρέπουν από το να εμβολιαστούν.

Με επιστολή του στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ο Θάνος Πλεύρης ζητά να εξετάσουν τις καταγγελίες από γυναίκες που κυοφορούν, καθώς οι γυναικολόγοι τις αποτρέπουν από το να εμβολιαστούν κατά του Covid. Πλεύρης

Ο Υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης ζήτησε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο να μεριμνήσει για το θέμα και να κρίνουν εάν τέτοιας φύσεως ιατρικές συμβουλές αντιστρατεύονται τους κανόνες της ιατρικής επιστήμης και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία ασθενών.

Βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των εμβρύων αλλά και τις μέλλουσες μητέρες

Να θυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή στη Λάρισα νοσηλεύεται έγκυος με κορωνοϊό σε κρίσιμη κατάσταση. Η γυναίκα διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δεν είχε κάνει καμία δόση του εμβολίου.

Η 41χρονη Βρισκόταν σε άδεια κύησης

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid-19 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα, νοσηλεύεται η έγκυος γυναίκα 41 ετών, η οποία είναι νοσηλεύτρια του αναισθησιολογικού τμήματος στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου νοσηλεύεται η 41χρονη, κ. Κώστας Μπαργιώτας, σε σχετική ανάρτησή του αναφέρει:Πλεύρης

«Μια νέα γυναίκα πέθανε, άλλη μια έγκυος χαροπαλεύει στο ΠΓΝΛ μαζί με το έμβρυο επειδή κάνεις δεν βγήκε να ενημερώσει έγκυρα πως το εμβόλιο είναι 100% ασφαλές και πως οι γυναίκες που είναι η σκοπεύουν να μείνουν έγκυες θα έπρεπε να τρομοκρατούνται με τον κίνδυνο να νοσήσουν και όχι με τον φανταστικό κίνδυνο του εμβολίου. Ούτε ο ΕΟΔΥ ούτε το Υπουργείο ούτε βέβαια οι Ιατρικοί Σύλλογοι σκεφτήκαν πως μια εκστρατεία ενημέρωσης θα μπορούσε να σώσει ζωές…

ΥΓ. Το ότι υπάρχουν γιατροί που λένε ατιμώρητοι ότι τους κατεβεί περιφρονώντας οδηγίες, αποδείξεις, εργασίες τις οποίες προφανώς δεν διαβάζουν η δεν πιστεύουν, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι Σύλλογοι μας είναι βαθιά νυχτωμένοι».

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Ευχές για περαστικά στην έγκυο που βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, έστειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. «Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται μία έγκυος συνάδελφος μας, νοσηλεύτρια του αναισθησιολογικού τμήματος. Η γυναίκα είναι ανεμβολίαστη, ωστόσο απουσίαζε από τη δουλειά της λόγω άδειας κυήσεως. Της ευχόμαστε περαστικά», αναφέρει ο κ. Γιαννάκος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments