Ειδήσεις

Καρτ Ποστάλ επεισόδιο 6: Όλα όσα θα δούμε σήμετα

Καρτ Ποστάλ επεισόδιο 6: Όλα όσα θα δούμε σήμετα
Καρτ Ποστάλ επεισόδιο 6: Ο Τζόζεφ γνωρίζει το Γιώργο που τον βαραίνει η υποψία μιας ανεξιχνίαστης δολοφονίας.

Καρτ Ποστάλ επεισόδιο 5: Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο ανεπίδοτος έρωτας είναι πληγή που αιμορραγεί. Και για τον Τζόζεφ που γράφει και για την Έλι (Μάργκαρετ Κλούνι), η οποία λαμβάνει τα γράμματά του στο Λονδίνο.

Καρτ Ποστάλ επεισόδιο 6: Τι θα δούμε σήμερα

«Ο μέγας αγιασμός» είναι ο τίτλος του επεισοδίου, που γυρίστηκε στο Λασίθι, και συγκεκριμένα στον γραφικό Άγιο Νικόλαο, με φαντασμαγορικά πλάνα από τη Λίμνη.

Μια ημέρα γιορτινή, ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) θα γνωρίσει τον μονήρη Γιώργο (Γιάννης Τσορτέκης), ο οποίος ζει στο περιθώριο μιας μικρής κοινωνίας. Ο Λεωνίδας (Δημήτρης Αλεξανδρής) τον έπεισε να κατέβει στο χωριό, ο σύντεκνός του, που τον έχει μεγάλη έγνοια. Γιατί ο Γιώργος έχει στιγματιστεί άδικα. Τον βαραίνει η υποψία μιας ανεξιχνίαστης δολοφονίας. Φημολογείται ότι έπνιξε πριν από τριάντα χρόνια τον συναθλητή του, Μιχάλη.

Η αλήθεια, έστω και αργά και βίαια, αποκαλύπτεται. Αλλά ό,τι έχει χαθεί δεν γυρίζει, ούτε τα χρόνια, ούτε ο έρωτας του Γιώργου για τη Μαρία (Αλίνα Κοτσοβούλου). Κι ο Τζόζεφ ξέρει από όνειρα που πήγαν στράφι. Μόνο που πρέπει να βαδίσει μπροστά. Και καμιά φορά η τύχη δουλεύει σιωπηλά, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments