Lifestyle

Αλεξάνδρου: Πήγαν να κλέψουν το σπίτι μου – Βρήκαν με αίματα το σκυλί μου

Αλεξάνδρου: Πήγαν να κλέψουν το σπίτι μου – Βρήκαν με αίματα το σκυλί μου
Αλεξάνδρου: Τι είπε για αυτή την πολύ άσχημη περιπέτεια.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έζησε μια πολύ άσχημη εμπειρία, καθώς χθες άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του, ενώ τραυμάτισαν και τον σκύλο του, ευτυχώς όχι θανάσιμα.

Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε εκτάκτως από τη θέση του στο πάνελ της χθεσινής εκπομπής “Super Κατερίνα”. Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως ο συνεργάτης της, έφυγε εσπευσμένα από το πλατό αφού χτύπησε ο συναγερμός του σπιτιού του και έπρεπε να δει τι συμβαίνει.

Σήμερα Τρίτη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε κανονικά στη θέση του και αποκάλυψε ότι κάποιοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του.

«Έσπασαν τη γκαραζόπορτα και βγήκε το σκυλί έξω. Είναι μονοκατοικία το σπίτι μου. Το σκυλί στη συνέχεια έφυγε και περιπλανιόταν στην περιοχή, μου έστειλαν μήνυμα οι γείτονες ότι το μάζεψαν γιατί είχε τσακωθεί με ένα άλλο σκυλάκι. Το βρήκαν με αίματα, ευτυχώς είναι και τα δύο σκυλάκια καλά. Ευτυχώς έχω καλούς γείτονες και γύρισαν και έκλεισαν την γκαραζόπορτα. Ο σκύλος προστάτευσε το σπίτι. Όχι ευτυχώς δεν μου έκλεψαν κάτι. Το σκυλάκι μου είναι μια χαρά, θα γυρίσει στο σπίτι σήμερα» είπε το γνωστό μοντέλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments