Πολιτική

Ανδρουλάκης: «Δεν κοιτάζω ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε προς τη Νέα Δημοκρατία»

Ανδρουλάκης: «Δεν κοιτάζω ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε προς τη Νέα Δημοκρατία»
Ανδρουλάκης: «Δεν κοιτάζω ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε προς τη Νέα Δημοκρατία, είμαι ο μόνος από τους υποψηφίους που έχει πιθανότητες να μεγαλώσει το ΚΙΝΑΛ.

Ο Ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Κόντρα», συζήτησε πώς θα μεγαλώσει η παράταξη του ΚΙΝΑΛ και ότι είναι ο μόνος από τους υποψηφίους που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τη μεγαλώσει και να τη πάει ένα βήμα πιο πέρα. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πρώτο τον Ανδρέα Λοβέρδο. Ανδρουλάκης

Στόχος το διψήφιο νούμερο στις βουλευτικές εκλογές

«Δεν κοιτάζω ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε προς τη Νέα Δημοκρατία. Στόχος μου είναι να πάρουμε ένα μεγάλο διψήφιο ποσοστό στις βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με τη λαϊκή ετυμηγορία», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι το να πάρει σήμερα κανείς αποφάσεις βάση δημοσκοπήσεων, είναι «σαν να περιφρονεί τον ελληνικό λαό. Να ψηφίσει ο λαός, να μας δώσει μια ισχυρή λαϊκή εντολή και τότε να δούμε όλα τα σενάρια και πάντα αξιακά και όχι με μια λογική «να μοιράσουμε καρέκλες και με όποιον να είναι», σε καμία των περιπτώσεων».

Ακόμη, ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε σχετικά με την ευρωπαϊκή και διεθνή του παρουσία, σημειώνοντας ότι, πάντως, εάν εκλεγεί Πρόεδρος του κόμματος, το γραφείο του θα βρίσκεται στη Βουλή των Ελλήνων.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί η δική μου διεθνής παρουσία είναι μειονέκτημα. Υπάρχουν συνυποψήφιοί μου που έχουν μεγαλύτερη διεθνή παρουσία από μένα και ισχυρές θέσεις. Γιατί η δική μου διεθνής και ευρωπαϊκή παρουσία, όταν έχω τη δυνατότητα να επηρεάσω τις εξελίξεις για εθνικά και οικονομικά θέματα προς όφελος της πατρίδας μου, να θεωρείται μειονέκτημα;».

Ανδρουλάκης

Οι Δεσμεύσεις του

«Δεσμεύομαι ότι όποιος έρθει δε θα είναι μόνο συνιδρυτής αλλά θα είναι και πρωταγωνιστής, αν μου δώσουν τη δυνατότητα να ηγηθώ της παράταξης», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, προαναγγέλοντας ότι από την επόμενη ημέρα θα ζητήσει αυτοοργάνωση, «πρώτα οι οργανώσεις, μετά τα συνέδρια, η παράταξη θα γίνει από τα κάτω, όχι από τα πάνω», πρόσθεσε.

«Αυτό που κρίνεται είναι προς θα ξαναχτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό. Ποιον από τους έξι μπορούν να εμπιστευθούν οι Έλληνες για να κάνει το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη ένα κόμμα πρωταγωνιστή».

Για το τέλος τόνισε «Απευθύνομαι στο προοδευτικούς ανθρώπους της Αριστεράς, δεν απευθύνομαι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους τους απογοήτευσε. Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments