Video

Παναγιώτα Βλαντή: Στα 23 μου είχα υποστεί κακοποίηση

Παναγιώτα Βλαντή: Στα 23 μου είχα υποστεί κακοποίηση
Παναγιώτα Βλαντή: Στα 23 μου είχα υποστεί κακοποίηση από τον άνθρωπο που κατήγγειλε η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη.
Καλεσμένη στον ΑΝΤ1 η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, ρωτήθηκε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, για το #metoo και μίλησε για την δική της προσωπική εμπειρία. Πριν λίγες μέρες μίλησε και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για το δικό της #metoo.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γενικώς. Εμένα με αγχώνει μη δούμε μετά από κάποια χρόνια ξανά στα πράγματα κάποιον από αυτούς που κατηγορούνται. Ο χώρος μας ξεχνάει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για βιασμούς εγώ δεν ήξερα. Ήξερα για περίεργες συμπεριφορές, ήταν γνωστό για κάποια άτομα. Για κάποια άτομα δεν ήξερα για βιασμό, σοκαρίστηκα πραγματικά. Κακή συμπεριφορά και λεκτική συμπεριφορά ήξερα αλλά όχι να φτάνει σε σημείο βιασμού».

Συγκινημένη αποκάλυψε η Παναγιώτα Βλαντή τι βίωσε εκείνη σε μία ακρόαση σε ηλικία 23 χρονών: «Στα 23 μου είχα υποστεί κακοποίηση από τον άνθρωπο που κατήγγειλε η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη. Έφυγα. Σοκαρίστηκα στην αρχή. Επειδή σου ζητούν στη δουλειά μας αυτοσχεδιασμούς και λες ΟΚ….».
Η Φαίη Σκορδά την κοιτούσε σοκαρισμένη και αναφώνησε: «Σε κοιτώ… κάθε φορά σοκάρομαι».

Η ηθοποιός τον περασμένο Σεπτέμβριο παντρεύτηκε μυστικά στην Ύδρα με τον αγαπημένο της Γιάννη Βλάχο

Ο γάμος ήταν θρησκευτικός και το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία του Άγιου Χαράλαμπου στις 19.30 το απόγευμα. Στο σημείο η Παναγιώτα Βλαντή έφτασε με καΐκι συνοδευόμενη από τον πατέρα της.Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, αφού μόλις 50 άτομα έδωσαν το παρόν στο μυστήριο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση.

“Ο Γιάννης είναι ο άνδρας με τον οποίο θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου, Με ενδιέφερε την ημέρα του γάμου να μην έχω δημοσιογράφους και φωτογράφους. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το μυστήριο. Μετά με πολλή χαρά το επικοινωνήσαμε. Ήταν δύσκολο να το κρύψουμε, είχαμε αποφασίσει να το πούμε μόνο σε πολύ λίγο κόσμο».

Παναγιώτα Βλαντή
Στη συνέχεια πρόσθεσε η Παναγιώτα Βλαντή: «Οικογένεια φυσικά σημαίνει και παιδί, αλλά είναι κυρίως δύο άνθρωποι. Αγαπάμε πολύ τα παιδιά και αν είναι να έρθει, θα έρθει, δεν αγχωνόμαστε. Θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους που υιοθετούν. Φυσικά και είμαι υπέρ. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό δείχνουν ότι έχουν μεγάλο σθένος και έχουν ξεπεράσει το εγώ τους»
Για το τέλος είπε: «Την προσωπική μου ζωή μού έκανε καλό ότι δεν την προέβαλα. Πολύ λίγες φορές έχει γραφτεί κάτι για εμένα που δεν ισχύει, με παίρνουν και με ρωτούν, έχω καλή σχέση με τους δημοσιογράφους. Όταν γράφουν ανακρίβειες για εμένα το ξεπερνάω εύκολα, παλιότερα με ενοχλούσε»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments