Video

Πασχάλης: Με φωνάζουν μέχρι σήμερα “στιγμιαίο λάθος”

Πασχάλης: Με φωνάζουν μέχρι σήμερα “στιγμιαίο λάθος”
Πασχάλης: Ερωτηθείς ποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι ο «Πασχάλης του σήμερα», ανέφερε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό” των Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης (10/11) ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης, ο οποίος μίλησε αρχικά για την απώλεια του συναδέλφου του Χρήστου Κυριαζή, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 68 ετών.

Πασχάλης: Δε σταμάτησα να δουλεύω μέσα στην πανδημία

“Δεν έχω σταματήσει να δουλεύω, παρά την πανδημία. Εμφανίζομαι σε χώρους όπου τηρούνται τα μέτρα. Όλες οι ηλικίες ήταν στο κοινό μου, ανταποκρινόταν η μία με την άλλη, όλες οι ηλικίες περνούσαν και περνούν ακόμη καλά στα live μου και αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί”, δήλωσε ο Πασχάλης για την δουλειά του.

Ερωτηθείς ποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι ο “Πασχάλης του σήμερα”, απάντησε πως “η πορεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει και το πακέτο του στιχουργού, του συνθέτη και του ερμηνευτή, θα μπορούσε να είναι ο “Πασχάλης” της εποχής αυτής. Πολλοί με συγκρίνουν με τον Σάκη Ρουβά, αλλά έχει άλλο πακέτο ο Σάκης”, είπε.

Πασχάλης: Τι είπε για τη φράση «στιγμιαίο λάθος»

Ο Πασχάλης αναφέρθηκε και στην περιπέτειά του με την Δικαιοσύνη, καθώς και στην περιβόητη φράση “στιγμιαίο λάθος”, αναφέροντας: «Αν υπήρχε δυνατότητα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, εκείνη την στιγμή θα ήθελα να μην την είχα διαπράξει. Ήταν μια στιγμή επιπολαιότητας, για αυτό και ονομάστηκε “στιγμιαίο λάθος”. Εγώ αναφερόμουν στην στιγμή. Εγώ είπα ότι είναι “στιγμιαίο λάθος” η συνεύρεση, όχι το παιδί, όπως το βάφτισαν οι δημοσιογράφοι της εποχής εκείνης».

«Δεν αναφερόμουν στο τι έφερε, αλλά σε μια συνεύρεση, σε μια στιγμή, κυριολεκτικά για μια στιγμή, που δεν την μέτρησα σωστά. Εγώ σε αυτό που είπα και βαφτίστηκε έτσι και μέχρι σήμερα με ακολουθεί και με φωνάζουν “στιγμιαίο λάθος”, για ποιο λόγο; Επειδή είπα ότι ήταν ένα λάθος η συνεύρεση αυτή; Δεν καταλαβαίνω», συμπλήρωσε ο διάσημος τραγουδιστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments