Ελλάδα

Βόλος: 80χρονη καταδικάστηκε γιατί ξυλοκόπησε τον 90χρονο σύζυγό της

Βόλος: 80χρονη καταδικάστηκε γιατί ξυλοκόπησε τον 90χρονο σύζυγό της
Βόλος: 80χρονη καταδικάστηκε γιατί ξυλοκόπησε τον 90χρονο σύζυγό της, Το ζευγάρι έχει προβλήματα από χρόνια. Ουσιαστικά ζούσανε τυπικά μαζί.

Σοκ στην κοινωνία του Βόλου μετά από ένα περιστατικό που συνέβη με μια 80χρονη και το θύμα τον 90χρονο συζυγό της. Ο 90χρονος ηλικιωμένος κατήγγειλε τη γυναίκα του ότι τον χτυπούσε κατηγορώντας την ότι τον δέρνει κατ’ εξακολούθηση, ενώ -όπως είπε στο δικαστήριο- παλαιότερα είχε κάνει απόπειρα να τον πνίξει. Το ζευγάρι έχει προβλήματα από χρόνια. Ουσιαστικά ζούνε σαν δυο ξένοι κάτω από μια στέγη.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής, ένα κομμάτι ψωμί ήταν αρκετό για να τσακωθεί το ζευγάρι, σε σημείο να πιαστούν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου, όταν η 80χρονη πήρε μια πέτρα και την πέταξε στον 90χρονο χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Το περιστατικό

Το πρωί της Κυριακής η γιαγιά πήρε λίγο ψωμί από το ψωμί που είχε πάνω στο τραπέζι ο παππούς και καθόταν πάνω στην αυλή για να το φάει. Την αιφνιδίασε ο παππούς εκεί που καθόταν από πίσω, την άρπαξε από το μαλλί και την πέταξε πάνω σε κάτι κούτσουρα. Το πρόσωπο της είναι γεμάτο από μώλωπες. Η γιαγιά λοιπόν αντιδρώντας πήρε μια πέτρα από κάτω, την πέταξε και τον χτύπησε στη μύτη.

Λίγες ώρες μετά το ηλικιωμένο ζευγάρι κατέληξε στο τμήμα, κάνοντας μήνυση ο ένας στον άλλον, με την 80χρονη να οδηγείται στη φυλακή στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τον 80χρονο να καταλήγει στο νοσοκομείο χτυπημένος στη μύτη.

Η 80χρονη υποστήριξε στο δικαστήριο ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, χωρίς ωστόσο να πείσει τους δικαστές που την καταδίκασαν σε φυλάκιση δύο μηνών με αναστολή και της ζήτησαν να μη μαλώνει με τον σύζυγό της. Βόλος

Φυλάκιση δύο μηνών με αναστολή

Η 80χρονη υποστήριξε στο δικαστήριο ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, χωρίς ωστόσο να πείσει τους δικαστές που την καταδίκασαν σε φυλάκιση δύο μηνών με αναστολή και της ζήτησαν να μη μαλώνει με τον σύζυγό της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments