Ελλάδα

Κέρκυρα: Φυσικοθεραπεύτρια λήστευε τις πελάτισσές της

Κέρκυρα: Φυσικοθεραπεύτρια λήστευε τις πελάτισσές της
Κέρκυρα: Οι πελάτισσες πήγαιναν στο φυσικοθεραπευτήριό της για τις υπηρεσίες και τις θεραπείες που πρόσφερε και εκείνη της λήστευε.

Στη Κέρκυρα φυσικοθεραπεύτρια έκλεβε χρήματα από το πορτοφόλι των πελατισσών της. Οι πελάτισσες πήγαιναν στο φυσικοθεραπευτήριό της για τις υπηρεσίες και τις θεραπείες που πρόσφερε και εκείνη της λήστευε.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας μετά από καταγγελίες ότι έκλεβε χρήματα μέσα από τα πορτοφόλια των γυναικών στις οποίες έκανε θεραπεία στο φυσικοθεραπευτήριό της στο κέντρο της πόλης.

Αρχικά, σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια, στην οποία μια γυναίκα κατήγγειλε ότι κατά την διάρκεια της θεραπείας της στο φυσικοθεραπευτήριο στη Κέρκυρα λείπανε από το πορτοφόλι της 200 ευρώ, τα οποία είχε κάνει νωρίτερα ανάληψη από ΑΤΜ. Όταν διαπίστωσε την απώλεια των χρημάτων, τηλεφώνησε στο φυσικοθεραπευτήριο, όμως η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε κάθε σχέση. Το ίδιο έκανε κι όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα στο πλαίσιο της προανάκρισης κι έτσι η γυναίκα υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστων.
Κέρκυρα

«Ήταν η αμοιβή μου για τις θεραπείες»

Ωστόσο, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν από την πείρα τους ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την φυσικοθεραπεύτρια και οργάνωσαν επιχείρηση για να την παγιδεύσουν. Προσημείωσαν τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι της μια πελάτισσά της και, όταν εκείνη διαπίστωσε ότι εξαφανίστηκαν, συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του κέντρου πάνω στην οποία βρήκαν το προσημειωμένο ποσό. Εκείνη, όμως, ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα ήταν η αμοιβή της για τις υπηρεσίες της κι έτσι ο εισαγγελέας ζήτησε να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση, ώστε να προκύψουν ατράνταχτες αποδείξεις για την ενοχή της φυσιοθεραπεύτριας για να ασκηθεί δίωξη σε βάρος της. Ζητώντας και από άλλες πελάτισσες να δώσουν κατάθεση για παρόμοια περιστατικά.

Κέρκυρα

Σπείρα Ρομά ξάφρισε όλη την Καλαμάτα

Χθες το πρωί (10/11) συνελήφθησαν, σε ένα χωριό του Δήμου Καλαμάτας δύο άνδρες ηλικίας 35 και 36 χρόνων και μία 36χρονη συνεργός τους, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο Ρομά ηλικίας 19 και 34 χρόνων που συμμετείχαν στις διαρρήξεις οι οποίες έγιναν από τις 24 Οκτωβρίου ως την περασμένη Τρίτη και απέφεραν στην σπείρα χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ρουχισμού, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 27.000 ευρώ.

Στα σπίτια των δραστών, βρέθηκε ένα περίστροφο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, 18 κυνηγετικά φυσίγγια, 640 ευρώ από τη λεία των κλοπών, καθώς και ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν ως μέσο διαφυγής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κλοπή και παράβαση του νόμου για τα όπλα κατά περίπτωση. Η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση της σπείρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments