Lifestyle

Ορφέας Αυγουστίδης: Τα τρυφερά λόγια για τον γιο του

Ορφέας Αυγουστίδης: Τα τρυφερά λόγια για τον γιο του
Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι μαγευτικό όλο αυτό, νιώθω πολύ ωραία», είπε περιχαρής ο γνωστός ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, για την συνεργασία του με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη ενώ όπως αποκάλυψε δεν θα μπορούσε να ερωτευτεί κεραυνοβόλα όπως ο Αστέρης με την Αργυρώ.

«Είναι πολύ ρεαλιστική η θέση του Αστέρη στα παλιά πράγματα και στις έχθρες που είχαν οι άνθρωποι τότε και αυτό μου αρέσει και με γοητεύει. Γενικότερα ο τρόπος που χειρίζεται τα πράγματα, η σχέση με την μητέρα του, τον αδερφό του έχει μεγάλη απόκλιση από τον τρόπο που συμπεριφέρομαι εγώ. Ορφέας Αυγουστίδης

Σε μένα δεν θα συνέβαινε να ερωτευτώ κεραυνοβόλα όπως ο Αστέρης την Αργυρώ ειδικά στην ηλικία μου. Ο Αστέρης είναι ένας άνθρωπος που θα ωριμάσει θέλοντας και μη με δύσκολο τρόπο. Με την μητέρα μου διασκεδάζουμε γιατί τσιμπάμε και πράγματα στο μεταξύ μας και βάζουμε και πράγματα για να το ευχαριστιόμαστε», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Ορφέας Αυγουστίδης: Τα τρυφερά λόγια για τον γιο του

Στη συνέχεια ο Ορφέας Αυγουστίδης αναφέρθηκε στον γιο του, ο οποίος ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες. «Είναι μαγευτικό όλο αυτό, νιώθω πολύ ωραία. Δεν ξέρω τι να περιμένω πια. Είναι στιγμές που συνειδητοποιείς ότι ανοίγει εκεί μέσα κάτι συναισθηματικό και απλώνεται και δεν ξέρεις πού μπορεί να πάει αργότερα. Είναι πρωτόγνωρο, είμαι εδώ και θέλω να είμαι παρών στην ζωή του δεν θέλω να έρθει κάποια στιγμή που να λέει ότι δεν ήμουν παρών».

Ορφέας Αυγουστίδης: Λίγα λόγια για αυτόν

Είναι γιος των ηθοποιών Μαρίας Τζομπανάκη και Ντίνου Αυγουστίδη. Έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία “Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο” (2005) σε σκηνοθεσία Νίκου Περράκη. Ακολούθησε η τηλεοπτική σειρά “Λούφα και παραλλαγή: η σειρά” η οποία προβλήθηκε από τη ΝΕΤ τη σεζόν 2006/2007 και στην οποία πρωταγωνίστησε υποδυόμενος τον φαντάρο Γιάννη Παπαδόπουλο, καθώς και η συμμετοχή του στην αστυνομική σειρά του Alpha 10η εντολή στο επεισόδιο “Εικονική πραγματικότητα” όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Δανάης Σκιαδή.

Τη σεζόν 2007/2008 πρωταγωνίστησε στην αισθηματική σειρά του Alpha “Πήρα κόκκινα γυαλιά”, ενσαρκώνοντας τον νεαρό καθηγητή Δημήτρη, ο οποίος διατηρεί σχέση με την 12 χρόνια μεγαλύτερή του Μαριάννα (Εβελίνα Παπούλια) και έπαιξε στο θέατρο Διάνα για δεύτερη σεζόν την παράσταση “Νύχτα ραδιο-φόνων” μαζί με την Ελένη Ράντου και το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments