Lifestyle

Αγγελική Ηλιάδη: Τραγούδησε στο Bachelor λίγο πριν την Φάρμα

Αγγελική Ηλιάδη: Τραγούδησε στο Bachelor λίγο πριν την Φάρμα
Αγγελική Ηλιάδη: Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην βίλα του The Bachelor λίγο πριν να μπει στο ριάλιτι Η Φάρμα.

Η Αγγελική Ηλιάδη αναμένεται να συμμετέχει στη Φάρμα. Πριν μπει όμως στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και πιάσει φτυάρει, βρέθηκε στη βίλα του  Bachelor 2 του Alpha και αυτό προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/11). Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη βίλα για να δώσει μια συναυλία και να διασκεδάσει τον Bachelor και όλες τις κοπέλες!

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια είπε λίγο πριν τραγουδήσει «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ απόψε για αυτή τη συναυλία αγάπης που έχει οργανώσει ο Αλέξης για εσάς. Απόψε θα πούμε τραγούδια αγάπης, πάμε να περάσουμε όμορφα!».

Τι είχε δηλώσει για την είσοδο της στη Φάρμα

«Θέλω πάρα πολύ να ξεκινήσει όλο αυτό το πολύ ωραίο ταξίδι, η μοναδική εμπειρία, θέλω να μπω μέσα και να το ζήσω. Θέλω να βρεθώ κοντά στη φύση, θέλω να ανακαλύψω και άλλες πλευρές του εαυτού μου. Είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο παρά τις δυσκολίες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήμουν λίγο αναποφάσιστη πέρυσι. Μου είναι πιο εύκολο φέτος». «Τα παιδιά μου θα μου λείψουν. Δεν θα μου λείψει τίποτα άλλο από την τρέλα της καθημερινότητας και της πόλης», παραδέχτηκε. «Μαζί μου μέσα στο παιχνίδι θα πάρω τη φωτογραφία των παιδιών μου», αποκάλυψε. Τέλος, για το τι θεωρεί πιο δύσκολο στο παιχνίδι είπε: «Η ίδια η Φάρμα είναι μία πρόκληση».

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Ξεκίνησε την επαγγελματική δραστηριοποίηση με τη μουσική αφού τελείωσε το σχολείο. Η πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση ως τραγουδίστρια έγινε το 1995 στο Ποσειδώνιο όπου εμφανίστηκε μαζί με τους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου.

Παράλληλα, το 1998, κάνει και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, συμμετέχοντας στην ταινία “Ας περιμένουν οι γυναίκες”, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Σάκη Μπουλά και τον Αργύρη Μπακιρτζή, όπου ενσαρκώνει τον ρόλο μιας νεαρής τραγουδίστριας που κλέβει την καρδιά του Γιάννη Ζουγανέλη. Η ταινία, μια παραγωγή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, απέσπασε θετικά σχόλια και θεωρείται μια από τις κλασικές ταινίες του νεότερου ελληνικού κινηματογράφου.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Νότης Σφακιανάκης, Βασίλης Καρράς, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος, Αντύπας και Σάκης Ρουβάς.

H πρώτη της δισκογραφική δουλειά έγινε το 2003, με το τραγούδι «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Πάνου Φαλάρα, Κοσμά και Εβίτας Μπουρμά, ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο Μούσες στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments