Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [20/11/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [20/11/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Συνήθως απολαμβάνετε μια πιο ήρεμη και ρομαντική προσέγγιση στην ερωτική σας ζωή. Οι καταστάσεις στις οποίες θα βρεθείτε σήμερα, δεν σας δημιουργούν έντονα συναισθήματα.

Ωστόσο, θα απολαύσετε τη συνάντηση με άτομα που έχουν μια πιο πειραματική προσέγγιση απέναντι στον έρωτα, και παρόλο που αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε κάτι βαθύ και οικείο, ίσως κάνετε μερικούς υπέροχους φίλους.

Ταύρος

Η λέξη-κλειδί της σημερινής μέρας είναι ο πειραματισμός. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα περάσετε τη μέρα σας δοκιμάζοντας κάθε λογής καινούργια πράγματα.

Μπορεί να επισκεφθείτε ένα έθνικ εστιατόριο, να ντυθείτε διαφορετικά από ότι συνηθίζετε ή να επισκεφθείτε ένα μέρος στο οποίο δεν έχετε ξαναπάει.

Καλό είναι να διαταράσσετε την ρουτίνα σας πότε-πότε.

 Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δείχνει πόσο περίπλοκες είναι οι σχέσεις. Από τη μία πλευρά θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση γιατί βλέπετε πολλές δυνατότητες στο μέλλον, και προκαλεί την περιέργειά σας. Από την άλλη πλευρά, ένα άτομο από το παρελθόν επανέρχεται στην ζωή σας και δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να του δώσετε άλλη μια ευκαιρία. Εμπιστευτείτε την καρδιά σας!

Καρκίνος

Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή σήμερα εξαρτάται πραγματικά από το αν ο/η σύντροφός σας μπορεί να βγάλει άκρη από τις ασυναρτησίες που θα βγαίνουν από το στόμα σας. Είστε ακόμη πιο νευρικοί και παρορμητικοί από ότι συνήθως και μπορεί να τον/την τρελάνετε με την αναποφασιστικότητα και τις κινήσεις σας. Κάντε κάτι για να εκτονώσετε την περίσσεια ενέργειά σας και χαλαρώστε.

Λέων

Παρόλο που δεν θα το παραδεχτείτε αυτό σε πολλούς ανθρώπους, έχετε μια πολύ πειραματική προσέγγιση στον έρωτα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε αυτήν την πιθανότητα λίγο περισσότερο. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα απολαύσετε μερικές συναρπαστικές νέες τεχνικές στην κρεβατοκάμαρα – ή και αλλού. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει ένα διπλό μήνυμα. Αισθάνεστε ότι έλκεστε από ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείτε. Θέλετε να απολαύσετε το αρχικό στάδιο της γνωριμίας, αλλά δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε όλα όσα πήγαν στραβά στην τελευταία σας σχέση. Δώστε σε αυτό το άτομο μια ευκαιρία.

Ζυγός

Αισθάνεστε πιο ευερέθιστοι από το ότι συνήθως, κάτι που θα μπορούσε να έχει μεγάλη επίδραση στην ερωτική σας ζωή. Εάν μόλις πρόσφατα γνωρίσατε κάποιον/α, ίσως καλό θα ήταν να του/της εξηγήσετε ότι συνήθως δεν είστε έτσι. Εάν πάλι έχετε μόνιμη σχέση και παρόλο που ο/η σύντροφός σας αντιλαμβάνεται και έχει συνηθίσει την κυκλοθυμία σας, ίσως είναι καλύτερο να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε.

Σκορπιός

Θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε μερικές από τις πιο ακραίες και αμφιλεγόμενες απόψεις σας στον/στην σύντροφό σας. Καθώς συνήθως δεν φημίζεστε για την πρωτοτυπία και την διάθεση πειραματισμού σας, αυτό θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά συναρπαστικό. Εάν έχετε οποιαδήποτε φιλοδοξία να είστε αντισυμβατικοί – οπωσδήποτε, κάντε το! Δεν έχετε τίποτα να χάσετε και ο/η σύντροφός σας θα είναι αιώνια ευγνώμων.

Τοξότης

Αν σήμερα βγείτε το πρώτο σας ραντεβού με κάποιον, καλό θα είναι να κρατάτε μικρό καλάθι. Μπορεί να μην υπάρχει η φυσική έλξη που περιμένατε αλλά τουλάχιστον θα απολαύσετε την συζήτησή σας. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε ότι έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας. Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε τι σας αρέσει και τι όχι και να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον καλύτερα.

Αιγόκερως

Κάτι που θα συμβεί σήμερα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ερωτική σας ζωή. Αν αναρωτιέστε αν θα πρέπει να κάνετε το βήμα και να μετατρέψετε έναν απλό δεσμό σε μια μόνιμη σχέση, τότε ανάλογα με τον τρόπο που θα θέσετε το θέμα, θα μπορούσατε να προκαλέσετε διάφορες αλλαγές. Μπορείτε είτε να ξενερώσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον λέγοντας το λάθος πράγμα με λάθος τρόπο είτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να προγραμματίσετε τι θέλετε να πείτε και να τα καταφέρετε

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments