Αθλητισμός

Αναστασία Μαρινάκου: «Ξαναβρήκα τον εαυτό μου και χάρηκα τον αγώνα»

Αναστασία Μαρινάκου: «Ξαναβρήκα τον εαυτό μου και χάρηκα τον αγώνα»
Αναστασία Μαρινάκου: «Η συμμετοχή σε αυτούς τους αγώνες είναι μία ενδεδειγμένη παρουσία για την αντιμετώπιση προβλημάτων ακόμα και της πανδημίας».

Με νικητές τον Αντώνη Παπαδημητρίου και την Αναστασία Μαρινάκου ολοκληρώθηκε η διαδρομή των 5 χλμ. υγείας στο μαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη.

Στις δηλώσεις της μετά την νίκη της ανέφερε: «Η συμμετοχή σε αυτούς τους αγώνες είναι μία ενδεδειγμένη παρουσία για την αντιμετώπιση προβλημάτων ακόμα και της πανδημίας. Εγώ πέρασα από τη νόσηση και για τρεις μέρες είχα υψηλό πυρετό. Τώρα φυσικά είμαι απολύτως καλά και παίρνω μέρος στους αγώνες, έχω πάρει μέρος σε Μαραθώνιους, το 2009 ξεκίνησα και ήταν η πρώτη μου συμμετοχή κι έχω ρεκόρ με χρόνο 3 ώρες και 33 λεπτά. Αθλούμαι κυρίως στις τρεις εποχές εξαιρουμένου του καλοκαιριού όπου για λόγους επαγγελματικούς δεν διευκολύνομαι.» Αναστασία Μαρινάκου

Δεν έχει σημασία η νίκη αλλά η συμμετοχή

Για τον αγώνα η  Αναστασία Μαρινάκου, υπογράμμισε:

«Χάρηκα τον αγώνα ήταν πολύ όμορφος, ξαναβρίσκω τον εαυτό μου. Είναι μία γιορτή αυτό που γίνεται, το κλίμα ήταν πολύ ωραίο ο κόσμος εμψυχώνει τους αγωνιζόμενους εμψύχωσε και εμένα. Πήρα την πρώτη θέση δεν έχει σημασία η πρωτιά, αλλά η συμμετοχή».

Αναστασία Μαρινάκου
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments