Αθλητισμός

NBA: Ξύλο και αποβολές για Τζέιμς και Στιούαρτ – Αγκωνιά ο Λεμπρόν

NBA: Ξύλο και αποβολές για Τζέιμς και Στιούαρτ – Αγκωνιά ο Λεμπρόν
NBA: Άγριο επεισόδιο στο ματς των Λέικερς με τους Πίστονς, έπεσε ξύλο, με τους Στιούαρτ και ΛεΜπρόν να αποβάλλονται.

Με το θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Λεμπρόν Tζέιμς και τον Αϊζάια Στιούαρτ να επισκιάζει την βραδιά οι Λέικερς επικράτησαν με 121-116 εκτός έδρας των Πίστονς. Η ομάδα του Λος Αντζελες σημείωσε μία επική ανατροπή, καθώς είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 17 πόντους.

Ο αγώνας διακόπηκε περίπου για 3’ όταν ο Λεμπρον Τζέιμς χτύπησε καταλάθος τον Στιούαρτ. Παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη ο σέντερ του Ντιτρόιτ έχασε την ψυχραιμία του και κινήθηκε εναντίον του «βασιλιά». Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων ήταν καθοριστική και τελικά αποβλήθηκαν αμφότεροι.

Παλιές εποχές θύμισε το ματς των Λέικερς με τους Πίστονς, αφού είχαμε ξύλο. Ο ΛεΜπρόν χτύπησε τον Στιούαρτ σε μια διεκδίκηση, ο οποίος άρχισε να αιμορραγεί. Στη συνέχεια ήταν ασυγκράτητος και κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει, αφού ήθελε να αρπάξει τον Βασιλιά. Το πράγμα ξέφυγε, έπεσε και ξύλο.

Μετά από όλα αυτά οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν, με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να δέχεται τεχνική ποινή. Ο ΛεΜπρόν αποβάλλεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του, σε έναν καυγά που ξεκίνησε ο ίδιος, χτυπώντας τον Στιούαρτ.

Όλη η ομάδα των Πίστονς προσπαθούσε να κρατήσει τον Στιούαρτ, ο οποίος όμως ήταν έξαλλος για το χτύπημα που δέχθηκε από τον σταρ των Λέικερς και ήθελε να τον πλησιάσει για να απαντήσει. Όλη αυτή τη ώρα αιμορραγούσε κοντά στο μάτι, από το χτύπημα του ΛεΜπρόν.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Άντονι Ντέιβις με 30 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε 26 πόντους (9 ριμπάουντ και 10 ασίστ) και ο Καρμέλο Άντονι πρόσθεσε άλλους 18 πόντους.

Οι Μπουλς δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Νικς και επικράτησαν με 109-103. Πρωταγωνιστής ήταν οΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν που είχε 31 πόντους (5 ασίστ, 5 ριμπάουντ), σημείωσε ακόμα μια νίκη. Άξιοι συμπαραστάτες για τους «ταύρους» ο Ζακ Λαβίν με 21 πόντους (6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και ο Λόνζο Μπολ με 11 πόντους (7 ριμπάουντ, 5 ασίστ).  Με τον Τζόρνταν Πουλ (33 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Άντριου Γουίγκινς (32 πόντοι, 6 ριμπάπουντ, 3 ασίστ) να αποδίδουν εξαιρετικά οι Γουόριορς επικράτησαν με 119-104 των Τορόντο Ράπτορς.

Οι Γουόριορς είχαν σε εξαιρετική βραδιά τους Τζόρνταν Πουλ (33 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Άντριου Γουίγκινς (32 πόντοι, 6 ριμπάπουντ, 3 ασίστ) και οδήγησαν στη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ επί του Τορόντο με 199-104. Το Γκόλντεν Στέιτ πλέον έχει ρεκόρ 15-2.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments