Αθλητισμός

ΑΕΚ: Με τέσσερις απουσίες η σημερινή προπόνηση

ΑΕΚ: Με τέσσερις απουσίες η σημερινή προπόνηση
ΑΕΚ: Με τέσσερις απουσίες άρχισε η προετοιμασία της ένωσης για τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τo προσεχές Σάββατο 27 Νοεμβρίου.

Με τέσσερις απουσίες άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τo προσεχές Σάββατο 27 Νοεμβρίου.  Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Νόρντιν Άμραμπατ είχαν ενοχλήσεις στη γάμπα και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ τη θεραπεία τους συνέχισαν ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς και ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο τελευταίος έκανε και ατομικό πρόγραμμα, αφού αναμένεται αυτή την εβδομάδα να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από απουσία τριών εβδομάδων. ΑΕΚ

Επιστροφή στις προπονήσεις μετά την ήττα

Σήμερα οι παίκτες επέστρεψαν στα Σπάτα για πρώτη φορά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, καθώς χθες είχαν ρεπό. Ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε ανάλυση του ντέρμπι και γενικά η προσέγγισή του προς τους ποδοσφαιριστές συνεχίστηκε στο ίδιο πνεύμα με αυτό που ίσχυε το βράδυ της Κυριακής. Τότε, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, τους είχε πει: «Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Τίποτα δεν τελείωσε και πρέπει να το καταλάβετε καλά. Ψηλά το κεφάλι και προχωράμε». Ο Ελληνογερμανός προπονητής ποντάρει πολλά στην άμεση ανάκαμψη της ομάδας μετά από μία ήττα και με αυτή τη νοοτροπία προετοιμάζει τους παίκτες για την επόμενη, κομβικής σημασίας, αναμέτρηση. ΑΕΚ

Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό

Σε ένα ντέρμπι που κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάει κόντρα στην παράδοση των τελευταίων χρόνων και τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Οι “ερυθρόλευκοι” εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο τα αφελή λάθη της Ένωσης, άντεξαν και στην πίεση των τελευταίων λεπτών και πλέον είναι στο +6 από την αντίπαλό του και στο +7 από τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε από τον Ατρόμητο.

Δεν θα μπορούσε να αρχίσει καλύτερα το ντέρμπι για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέτυχε στην κυριολεξία γκολ από τα αποδυτήρια, “παγώνοντας” τους 40.000 οπαδούς της ΑΕΚ, που είχαν γεμίσει το “Σπύρος Λούης”. Σε κόρνερ από δεξιά, ο Παπασταθόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά προς τα πίσω, η μπάλα στρώθηκε στον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος με ένα εξωπραγματικό βολέ την έστειλε στο αριστερό “παραθυράκι” του Στάνκοβιτς, μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα.

Στο 15′ ήρθε η ισοφάριση για την ΑΕΚ σε γέμισμα του Μάνταλου από δεξιά, ο Αραούχο βγήκε στην πλάτη του Παπασταθόπουλου, πήδηξε πολύ ψηλά και σε συνδυασμό με την πολύ κακή έξοδο του Βατσλίκ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 24′ ο Μασούρας από δεξιά εκτέλεσε φάουλ με πάσα, ενώ όλοι περίμεναν γέμισμα, ο Λαλά σούταρε με το δεξί έξω από την περιοχή, αλλά με εκτίναξη ο Στάνκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ, στη δεύτερη καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού.

Στο 28′ βρέθηκε η ΑΕΚ σε πλεονεκτική θέση, καθώς κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο με τον Μάνταλο, το εκτέλεσε ο Τσούμπερ, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Ο Μάνταλος του Α΄ημιχρόνου, θύμισε παλιό καλό Μάνταλο. Βρέθηκε σε τρομερή μέρα, όταν η μπάλα πήγαινε στα πόδια του και σε εκείνα του Τσούμπερ, η ΑΕΚ ξεδίπλωνε όμορφα το παιχνίδι της. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν επικίνδυνοι στα στημένα που κέρδιζαν, που τους επέτρεπαν να μένουν ψηλά για μεγάλα διαστήματα.

Στο 34′ ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά με γέμισμα, ο Βράνιες έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μασούρα, χωρίς να δοθεί η παράβαση και στη συνέχεια της φάσης, σε απίθανη σκαφτή μπαλιά του Λαλά στον Ελ Αραμπί που ήταν μόνος του δεξιά, μπήκε στην περιοχή, ο Βράνιες έτρεξε έκανε το τάκλιν, αλλά ο Ελ Αραμπί τον ντρίμπλαρε και πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Στάνκοβιτς και από κοντά έκανε το 2-1. Ελέγχθηκαν και οι δύο φάσεις, από το VAR, τόσο το τράβηγμα του Μασούρα στον Βράνιες και στη συνέχεια το γκολ του Ελ Αραμπί και δεν δόθηκε κάτι διαφορετικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments