Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [23/11/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [23/11/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο και να γνωρίσετε μερικούς νέους φίλους. Ένα άτομο από το σχολείο ή το πανεπιστήμιο μπορεί να επιστρέψει στην ζωή σας από εκεί που δεν το περιμένετε.

Αυτή τη φορά μπορεί να έχετε περισσότερα κοινά και να διαπιστώσετε ότι τα πηγαίνετε πολύ καλύτερα από ό,τι στο παρελθόν. Ποιος ξέρει πού μπορεί να οδηγήσει αυτό;

Ταύρος

Σήμερα ο έρωτας αποκτά μια πιο χαλαρή προσέγγιση, αν και μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε αν θα πρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας ή το μυαλό σας.

Εάν μια συγκεκριμένη σχέση φαίνεται σαν μια πραγματικά καλή επιλογή, τότε μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να προχωρήσετε.

Αλλά αν το ένστικτο σας λέει κάτι διαφορετικό, τότε είναι σοφό να το ακούσετε.

Δίδυμοι

Εάν αναρωτιέστε αν θα πρέπει να κάνετε κάποια σοβαρή δουλειά ή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το νέο σας έρωτα, τότε μπορεί να μην έχετε μεγάλο πρόβλημα να αποφασίσετε. Θα νιώσετε και οι δύο την ανάγκη να βγείτε έξω και να κάνετε κάτι διαφορετικό. Περάστε χρόνο με φίλους, αν είναι δυνατόν, ή συνδεθείτε και δείτε μια νέα διαδικτυακή έκθεση. Δοκιμάστε οτιδήποτε θα διευρύνει τις γνώσεις και τις γνώσεις σας.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας επιφυλάσσει μερικές υπέροχες και ζωηρές συζητήσεις. Εάν παρευρεθείτε σε οποιαδήποτε μορφή μικρής κοινωνικής συγκέντρωσης, τότε περιμένετε να είναι διασκεδαστική. Εάν είστε ελεύθεροι και αναζητάτε τον έρωτα, τότε μην μένετε σπίτι. Πηγαίνετε όπου μπορείτε να πάτε για να αλληλεπιδράσετε με άλλους και να ανταλλάξετε μερικές κουβέντες.

Λέων

Εάν εσείς και το ερωτικό σας ενδιαφέρον είχατε προγραμματίσει να κάνετε κάτι ξεχωριστό σήμερα, τότε ίσως είναι καλή ιδέα να συνδυάσετε διαφορετικές δραστηριότητες. Μπορεί να απολαύσετε και οι δύο να παρακολουθήσετε μια διαδικτυακή έκθεση τέχνης ή κάτι εκπαιδευτικό, ακολουθούμενο από ένα ρομαντικό και εντελώς ξεχωριστό δείπνο υπό το φως των κεριών για δύο.

Παρθένος

Αν ψάχνετε για σχέση, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά με το ζώδιό σας, καλά θα κάνετε να μπορείτε να ακούσετε τι έχουν να πουν οι άλλοι. Εάν βρίσκεστε σε μια κοινωνική συγκέντρωση, αντί να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τη σειρά των αστραφτερών επιτευγμάτων σας, επιτρέψτε τους να μονοπωλήσουν τη συζήτηση.

 Ζυγός

Θα είστε σε θέση να νιώσετε βαθιά για μια κατάσταση που στο παρελθόν μπορούσατε μόνο να σκεφτείτε. Εάν μόλις ξεκινήσατε μια νέα σχέση, τότε ίσως είναι καιρός να μιλήσετε για μερικές από τις ανακαλύψεις που έχετε κάνει ο ένας για τον άλλον. Είναι καλύτερα να αποκτήσετε τη συνήθεια να μοιράζεστε τώρα, αντί να περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά!

Σκορπιός

Όλοι φαίνεται να κλαίνε στον ώμο σας σήμερα, μεταδίδοντάς σας τα πιο βαθιά και εγκάρδια μυστικά τους. Άλλοι έρχονται σε επαφή με τα συναισθήματά τους που μπορεί να έμειναν θαμμένα για αρκετό καιρό. Γι’ αυτό να είστε υπομονετικοί, καθώς αυτό θα βαθύνει την αίσθηση οικειότητας μαζί τους.

Τοξότης

Ανυπομονείτε να μοιραστείτε το πώς αισθάνεστε για κάποιον πολύ κοντινό σας άνθρωπο. Πάντα σας αρέσει να κρατάτε ένα κομμάτι του εαυτού σας κρυφό και δεν δας αρέσει να εκτίθεστε εντελώς σε κανέναν. Αλλά σήμερα μπορεί να θέλετε να πάρετε μια ευκαιρία και να αφήσετε τον εαυτό σας να είναι ευάλωτος. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα ξέρει πού βρίσκεται, και θα νιώσετε κι εσείς πολύ καλύτερα επίσης.

Αιγόκερως

Με το να μιλάς τα πράγματα τελικά φτάνεις στον πυρήνα ενός ζητήματος που σε απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Θα θελήσετε να καθίσετε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και να το βγάλετε στα ανοιχτά. Αυτό θα σας βοηθήσει πραγματικά και τους δύο να εξερευνήσετε τα βαθύτερα συναισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλον και θα σας επιτρέψει να ανανεώσετε τη δέσμευσή σας.

 Υδροχόος

Είναι καιρός να δώσετε στον/στην αγαπημένο/η σας λίγη ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχουν πολλά να μιλήσουμε, αλλά θα βοηθούσε αν μπορούσατε και οι δύο να μοιραστείτε από τα βάθη της καρδιάς σας. Αυτό θα σας ενθαρρύνει να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί μεταξύ σας και να είστε ξεκάθαροι για οτιδήποτε μπορεί να δημιουργούσε πρόβλημα. Θα διευκολύνει την καλύτερη επικοινωνία στο μέλλον.

Ιχθύες

Αν και μπορεί να βρείτε τη σημερινή ενέργεια λίγο πολύ συναισθηματική, δεν θα σας βλάψει να μιλήσετε για ορισμένα θέματα με ένα κοντινό σας πρόσωπο. Είναι πιθανό να κάνετε μια βαθιά συζήτηση και θα ήταν καλή ιδέα να επωφεληθείτε από αυτό για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Θα νιώσετε ανακουφισμένοι και ανάλαφροι αν μάθετε να μοιράζεστε από καρδιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments