Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ανέβασε ξανά την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA

Ολυμπιακός: Ανέβασε ξανά την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA
Ολυμπιακός: Με τη νίκη του επί της Φενέρμπαχτσε και την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, ανέβασε την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA.

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί της Φενέρμπαχτσε και την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, ανέβασε την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA. Οι πρωταθλητές Ελλάδος μάλλον θα διεκδικήσουν και την πρώτη θέση την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η Ελλάδα εκτοξεύθηκε στην 15η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της UEFA χάρη στη νίκη – πρόκριση των ερυθρόλευκων, αλλά και στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μη χάσει στην Μπρατισλάβα από τη Σλόβαν, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον όμιλό του στο Conference League.

Αν η Ελλάδα κρατήσει την 15η θέση τότε  θα μπορεί να βγάζει πέντε ομάδες στην Ευρώπη με τις δύο στα προκριματικά του Champions League.

Μένει να δούμε τις οριστικές θέσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στους ομίλους τους σε Europa League και Europa Conference League. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν σίγουρα και τον Φεβρουάριο στην Ευρώπη, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» κρατάει την τύχη στα χέρια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments