Lifestyle

Μαίρη Χρονοπούλου: Φημολογείται η επιστροφή της στη τηλεόραση σε ρόλο έκπληξη

Μαίρη Χρονοπούλου: Φημολογείται η επιστροφή της στη τηλεόραση σε ρόλο έκπληξη
Μαίρη Χρονοπούλου: Η πρόταση της επιστροφής της έρχεται από την ομάδα του «Έτερος Εγώ» για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς με τίτλο «Νέμεσις».

Μεγάλη έκπληξη είναι το γεγονός πως φημολογείται η επιστροφή της Μαίρη Χρονοπούλου  στην τηλεόραση σε ένα ρόλο σε σειρά. Η αγαπημένη ηθοποιός με τις μεγάλες επιτυχίες στον Ελληνικό κινηματογράφο υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μας ξανά χαρίσει μοναδικές ερμηνείες.

Η πρόταση της επιστροφής της έρχεται από την ομάδα του «Έτερος Εγώ» για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς με τίτλο «Νέμεσις». Μαίρη Χρονοπούλου

Ύστερα από 27 χρόνια ξανά στις οθόνες μας η αγαπημένη ηθοποιός

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αλέξη Μίχα, έχει γίνει νύξη στην ηθοποιό και δεν είναι διόλου απίθανο να τη δούμε ύστερα από 27 χρόνια ξανά στις οθόνες μας σε μία επιστροφή που θα συζητηθεί.

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις αρχές του νέου χρόνου και όπως είχε πει ο σκηνοθέτης, Σωτήρης Τσαφούλιας, η πλοκή θα συναντήσει τη Θεία Δίκη.

Το πρόβλημα της υγείας της

Τον Αύγουστο που μας πέρασε η Μαίρη Χρονοπούλου πέρασε δύσκολες στιγμές με την υγεία της. Πιο συγκεκριμένα, υπέφερε από πόνους σε ολόκληρο το σώμα της, μυαλγίες ανεπανάληπτες και βαρύ βήχα.

Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Σωτηρία όπως και έγινε γνωστό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Η Μαίρη Χρονοπούλου υπέφερε από πόνους σε ολόκληρο το σώμα της, μυαλγίες ανεπανάληπτες και βαρύ βήχα. Υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού το οποίο, ωστόσο, βγήκε αρνητικό. Μαίρη Χρονοπούλου

Τα λόγια της ηθοποιού για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τον Αύγουστο

Στο δασάκι του νοσοκομείου Σωτηρία. «Είχα φρικτούς πόνους σε όλο μου το σώμα. Μυαλγίες ανεπανάληπτες κι ένας οξύς πόνος στο στήθος, αφόρητος. Επίσης, βαρύς βήχας, έχασα σχεδόν τελείως τη φωνή μου, και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αφού είχα κορεσμό 82. Πανικόβλητη, έκανα αμέσως μοριακό τεστ covid 19. Όπου, ευτυχώς μετά από αρκετές ώρες, απεδείχθη αρνητικό. Τα συμπτώματα όμως, επιδεινωνόταν. Με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να επικοινωνήσω με τους γιατρούς μου στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία. όπου έχω τον μόνιμο θεράποντα ιατρό μου, για το αναπνευστικό, τον καθηγητή κύριο Κουλούρη. Ο κύριος Κουλούρης, παραθέριζε. Ευτυχώς όμως, επειδή υπήρχαν οι λαμπροί αντικαταστάτες του, και συγκεκριμένα ο κ. Στρατάκος, μόλις άκουσαν τα συμπτώματα μου, μου ζήτησαν να έρθω αμέσως στο νοσοκομείο. Κατόπιν πολλαπλών εξετάσεων κι από μηχάνημα σε μηχάνημα, έγινε εισαγωγή μου, στην Πνευμονολογική κλινική. Από κει και πέρα αφέθηκα στα χέρια του έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και  νιώθω καλύτερα μέρα χαράς! Και βγήκα στον κήπο. Ακολουθώντας όλο το πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορωνοϊό, είμαι αισιόδοξη και έχω επιστρέψει  στο σπίτι μου. Σας αγαπώ, και η αγάπη σας, με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Η δική σας Μαιρούλα.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments