Ελλάδα

Sky Express: Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Νικόλαος Γρύλος

Sky Express: Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Νικόλαος Γρύλος
Sky Express: Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Γρύλος, πατέρας και επικεφαλής του Ομίλου IOGR της Sky Express.

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Γρύλος, πατέρας και επικεφαλής του Ομίλου IOGR της Sky Express.

Ο Νικόλαος Γρύλος γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1945. Ήταν παντρεμένος με την Ελένη Γρύλου και απέκτησαν 2 παιδιά και 4 εγγόνια. 

Με το πρακτορείο «Ιios Travel»  που ίδρυσε το 1970, αποτέλεσε έναν από τους πρωτεργάτες της τουριστικής ανάπτυξης της Κρήτης, καθώς πρωταγωνίστησε στην οργανωμένη μετακίνηση μεγάλου αριθμού επισκεπτών στην μεγαλόνησο.

Το 2015,  η ανώνυμη εταιρεία, με την επωνυμία Νίκος Γρύλος, στην οποία ήδη είναι επικεφαλής οι δύο γιοί του, μετασχηματίζεται σε εταιρεία ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων θέτοντας τη βάση της ανάπτυξης του ταχύτατα εξελισσόμενου ομίλου επιχειρήσεων IOGR.

Ο Όμιλος επιχειρήσεων IOGR απασχολεί πάνω από 5.500 εργαζόμενους. Έχει ισχυρό αποτύπωμα στον τομέα των αερομεταφορών, τόσο στην επίγεια εξυπηρέτηση με την Skyserv, όσο και στο πτητικό έργο με την SKY express που έχει επανειλημμένως βραβευτεί ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στη χώρα.

Η κηδεία του Νικόλαου Γρύλου θα γίνει στο Ηράκλειο στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Ηρακλείου Κρήτης την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι σε στενό οικογενειακό κύκλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments