Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ένα βήμα πριν την ανανέωση ο Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Ένα βήμα πριν την ανανέωση ο Ελ Αραμπί
Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος του σκόρερ θέμα... ημέρων η ανανέωση.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανανεώσει τον πρώτο σκόρερ του. Στην Αθήνα βρίσκεται ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Γιουσέφ Ελ Αραμπι, με τις δυο πλευρές να φαίνεται πως θα συμφωνήσουν.

Οι άνθρωποι της ομάδας με τον εκπρόσωπο του παίκτη βρίσκονται σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και όλα δείχνουν ότι ο Ελ Αραμπί θα μείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη διετία.

Οι Πειραιώτες θέλουν να επιβραβεύσουν τον πρώτο τους σκόρερ με την ανανέωση της συμφωνίας τους, παρότι ο Μαροκινός βρίσκεται ήδη στο 34ο έτος της ηλικίας του.

Ο Ελ Αραμπί  επιθυμεί να παραμείνει με διετές συμβόλαιο, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η εναλλακτική λύση του 1+1, με την αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας τους σε περίπτωση επίτευξης στόχων, συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών και τερμάτων.

Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες μέρες θα είναι σημαντικές για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Εως τώρα ο Ελ Αραμπί μετράει 65 γκολ και 15 ασίστ σε 119 συμμετοχές με τους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός: Λίγα λόγια για τον Γιούσεφ Ελ Άραμπι

Ο Γιούσεφ Ελ Άραμπι είναι Μαροκινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός. Γεννημένος στη Γαλλία, ο Ελ Άραμπι επέλεξε να εκπροσωπεί το Μαρόκο σε διεθνές επίπεδο, κάνοντας το ντεμπούτο του το 2010. Εκπροσώπησε τη χώρα σε τρεις διοργανώσεις του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (2012, 2013 και 2017). Στις 20 Δεκεμβρίου 2008, ο Ελ Άραμπι έκανε το ντεμπούτο του για την Καέν (και τη Λιγκ 1) σε έναν αγώνα εναντίον της Λυών, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 76ο λεπτό. Αγωνίστηκε σε ακόμη 2 αγώνες τη σεζόν 2008-09 (και στους δύο ως αλλαγή), χωρίς να σημειώσει γκολ.

Την επόμενη σεζόν (2009-10), σκόραρε 11 γκολ σε 34 αγώνες (σε 11 αγώνες μπήκε ως αλλαγή) για την Καέν, καθώς και έδωσε 8 ασίστ, στη Λιγκ 2. Τη σεζόν 2010-11, σκόραρε 17 γκολ σε 38 αγώνες για την Καέν, καθώς και έδωσε 5 ασίστ, στη Λιγκ 1. Μετά την απόρριψη των προσφορών από τη Σεβίλλη και την Τζένοα, τελικά υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ, τον Ιούλιο του 2011.

Στις 19 Ιουλίου 2012, επέστρεψε στην Ευρώπη υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο με τη Γρανάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν, με κόστος μεταγραφής 5 εκατομμυρίων ευρώ (ρεκόρ συλλόγου).Έκανε το ντεμπούτο του στις 20 Αυγούστου, στον εναρκτήριο αγώνα της ομάδας για τη σεζόν, στην ήττα με 1-0 εναντίον της Ράγιο Βαγιεκάνο. Σημείωσε το πρώτο γκολ του στις 7 Οκτωβρίου, με ένα πέναλτι στη νίκη με 2-1 επί της Μαγιόρκα[4] και τα συνολικά 8 γκολ του σε 31 αγώνες, βοήθησαν την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments